Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted

Sto kaze jedan caletov prijatelj za ljubu, stolnjaci su uflekani ali cisti 

• +1 3
  • Haha 5
Posted
2 hours ago, banatjanin said:

Ručao danas u narečenom Pinou, par zalogaja predjela, sve jednostavno ali fino (kuglica burate rastopljena u dobrom ajvaru, odlična mangulica pršuta, pržene tikvičice s cvetom) 

Između bilo par zalogaja baš dobrog rižota, a vrhunac jedna mala bečka šnicla i mogu mirne duše da kažem da je u top tri koje sam pojeo ikada - tanka teletina, meka, sačuvala sokove, poh naduvan i taman hrskav, na puteru pržena. 

Servis prijateljski i znalački.

Puno ko oko, lepog sveta.

Ne znam cene, drugi platio.

Dakle tu mogu da vodim svastiku sutra,  verovatno cu morati da rezervisem. 

• +1 1
Posted
On 27.5.2024. at 21:26, Dada said:

Ja idem u Pomodoro

IMG_5831.thumb.jpeg.2d941cefdd6773399a32475d28527754.jpeg

Ispratila preporuku kako valja :piggy:. Juneće kolenice i piletina sa smokvama, uživanje. Arabijata pasta je pikantna taman koliko volim, sad znam šta ću spremati narednih dana.
A trileće me je raspametilo, posle sam morala i ja da ga pravim, nije nam bilo dovoljno. :isuse:

• +1 1
Posted
On 20. 11. 2024. at 21:34, Milosh76 said:

Ciribu, ciriba u Zemunu kod pijace. Domaci ambijent, odlicna klopa, parking ispred restorana, placa se.

Imaju i muziku, al nisam nikad isao tada.

Bio i ja danas, punjena vešalica u sosu od šampinjona odlična, ćale uzeo ćuretinu sa mlincima, nisu se proslavili, nema ni kuvanih jela ni gurmanluka vikendom što je malo bezveze. Sledeći put gađamo četvrtak.

Za sat i nešto jače koliko smo bili kelneri su jedno 5 puta polomili nešto, srećom ne za našim stolom.

Posted
2 minutes ago, igoraki said:

Za sat i nešto jače koliko smo bili kelneri su jedno 5 puta polomili nešto, srećom ne za našim stolom.

:lolol:

Posted

mala kolubara je u vreme pre zabrane pušenja bila ubedljivo najzadimljenija kafana u gradu

kako je sad ne znam, kad mi se jede taj jagnjeći ćevap idem na reku a tamo je pušenje rešeno 

• +1 1
Posted

Overio sam konačno i Homa Pečenjaru/Hrastovinu.

Ono je verovatno najbolje što se može uraditi sa pečenjem a da se nema ražanj tj slična oprema. Meso je kvalitetno ali ko ode sa namerom da dobije nešto poput Malog Hrasta ili čak i regularnog vrućeg pečenja ima da se razočara. Ovo je najbliže nekom pečenju iz kućne rerne ali na steroidima. Masti ima jako malo, gotovo sve je krtina koja je dosta prosušena rekao bi u rerni ili konvektomatu. Hrskavo je svako parče ali je ta hrskavost sličnija nekom mesnatom čvarku nego onome što se očekuje od hrskavog pečenja. Očekivao sam da će biti nešto kao Pretop ali nije ni na taj fazon.

Treba da se ode da se proba jer mislim da nema slično spremanog mesa u BG, ali npr ne bi tamo izveo nekog starijeg na pečenje.

• Hvala 3
Posted (edited)

Znači mesto za izvesti devojku na pečenje :fantom:

Edited by Milošica
Posted
1 hour ago, Milošica said:

Idealno, posto se prodaje na po 100g. Ima i teleći pauflek ali to nisam probao.

Posted
3 hours ago, Milošica said:

Ako nije mnogo starija od tebe :fantom:

Posted
On 9. 12. 2024. at 3:04, Milošica said:

Devojka se vodi na ražanj tj sličnu opremu

Posted

Mesto za izvesti devojku na pečenje u Beogradu je Aranđelovac.

Ni Ledine nisu bile više što su bile, a ako se već zapiči u Mladenovac, onda može vala još pola sata dalje.

• Haha 1
Posted

Grmeč ima odlično pečenje, preporučujem.

Aranđelovac naravno najbolji, baš sam u nedelju bio opet.

• Wub 1