Frank Pembleton Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Kad ćemo u Džakartu? ... Shiit has hit the fan 1
napadaj Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Samo da još jednom zahvalim onome ko je preporučio "Pod lozom". A preporuka za Radnički na Zvezdari, ova lokacija. Roštilj, kolenica na kupusu, kuvana jela... Sve odlično. 3
Singer Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Iznenadio me Kesten - imaju odličnu, svežu ribu svaki dan koju odlično spremaju. Obično tradicionalni restorani domaće kuhinje imaju ribu "reda radi" ali ovo je stvarno za svaku preporuku.
gospa buba Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 gde je kesten?sent from novi mnogo jak bubamoto.
Frank Pembleton Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 gde je kesten?sent from novi mnogo jak bubamoto.... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 aaa, znam, nechije dete je bilo shef tamo, pre par godina.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Singer Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 22 minutes ago, gospa buba said: aaa, znam, nechije dete je bilo shef tamo, pre par godina. sent from novi mnogo jak bubamoto. Alal mu vera i za tad i za sad (ako je tamo još uvek) Drže kvalitet, nije fora! Kao dodatak ovoj temi mogu da prijavim da sam danas jeo u Zapati Rio. To je ona u hotelu Jugoslavija. Meh... onako, mož da prođe, četvorka. Četiri minus Ne znam da pišem španski ali jeo sam Enčilada de Polo Kon Keso. Podelili su se vlasnici tako da sad onu Zapatu u centru i Zapatu kod zvezdrske opštine drži 1 gazda a ovu kod Juge drugi. (nepotrebno znanje) Imao sam priliku i da vidim 1 istaknutog forumaša kako promiče u vožnji biciklom. Jednom rukom drži volan a drugom mobilni - forumaši, ne popušta 2
Frank Pembleton Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Opet radi Sveti NikolaU 45-om?... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 E pa to je pitanje, dokle.Gazda umro, sin planira da pali iz zemlje.Nešto je bilo sa novim planovima za taj deo bloka koji ne uključuju postojanje kafane... ... Shiit has hit the fan
Tsai Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 Spice, indijski, zarkovacka ulica Boka, birtija tik uz autoput, na dusanovcu, pored dusanovackog mosta sa strane ustanicke. Izgleda raspalo potpuno i ne bih nikad ni znao da postoji ni usao da nisam dobio preporuku za cevape i rebarca 2
pacey defender Posted April 21, 2022 Posted April 21, 2022 Fabrika picerija, Desanke Maksimović. Peku jednu po jednu picu, tako da ako ode vas sedmoro, taman će prvi da završi svoju picu dok onaj četvrti dobije svoju. Sa ekrana te gledaju Vučić i Zadruga, sa radija piči neka domaća (nimalo) zabavna muzika, preglasna koju presecaju radijske reklame. Osveživač vazduha dominira, dosta neprijatno. Pica korektna, ništa posebno i ništa što bi uspelo da nadmaši minuse. To nije ona Fabrika sa Vračara iz Požarevačke, btw, da se ne zbunite. 1
Recommended Posts