Jump to content

Post-covid

Featured Replies

vazno da je terapija valjana i da radi :)

• Replies 278
  • Views 21.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sve sto sam uspeo da uradim u zivotu, uspeo sam zahvaljujuci tome sto se nikada ne predajem, ni po koju cenu. Pokleknem kad bas ne ide, onda se regrupisem i krenem iznova da se borim, koliko god sanse

• Bio danas na kontroli, sve kako treba. CRP se vratio na 2.75, D-dimer isto dosta ispod gornje granice, milina.   Jedino pritisak malo visok, al' to od neke hrane koju sam jeo jutros.

• elem vako, posle tacno dva ipo meseca od kovida i jedno dva soma evra koje sam pukao u beogradu na preglede (pošto je u nemačkoj prvi termin bio sredina marta), mogu da izjavim sledece  - kao suvenir

Posted Images

5 minutes ago, precog said:

Pretpostavljam da si odradila check ultrazvukom, ako nisi dobro bi bilo i to da odradis. 

e jesam, za sada nista alarmantno.

Aleksija, nadam se da ces biti dobro, i svi..Zeko, trazi bolovanje..

• Author

Ne idem sutra na posao, zakazala sam kod kardiologa. Hormone sam @Aleksijatsh i ft4 radila pre oko 2 mesrca, bilo je sve ok. Planirala sam i ultrazvukove, ali hajde prvo ovo, srce je srce. A i bio mi je ovih dana pritisak 140/90+...

neka ti urade i UZ srca, nije na odmet ako si imala kovid  a i ovako u tim godinama je već vreme.

• Author
1 hour ago, Eleniko said:

neka ti urade i UZ srca, nije na odmet ako si imala kovid  a i ovako u tim godinama je već vreme.

Hoće, i to je u paketu, a i inače sam to već radila par puta.

• Author

Tlakić skočio, potrebna revizija terapije. Dobila još jedan lek, diuretik. U ponedeljak test opterećenja srca. 

On the dark side, imam i neku mitralnu insuficijencijicu nivo 1 od 4. To je uzrok zamaranju. I to je to, zasad. Znaći više u ponedeljak.

imam i ja mitralnu insuficijenciju 1, to ti je nista, zahtijevace samo redovnu kontrolu. ne brini. pola svijeta je ima, doslovno.

• Author

Hvala ti :heart:

Lakše mi je malo. Rekla mi je i ona da ne brinem, samo se posmatra. 

Background Picker
Customize Layout