kud u maglu Simoviću Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 @djordje geprat mislim da je kod mojih za dobar utisak prevashodno zasluga jer su se prepustili toj firmi da oni projektuju ceo sistem položaj, raspored i snagu to za zujanje sad prvi put čujem, a ovi su osetljivi na buku
đorđe geprat Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 u stvari, to nije bilo zujanje nego pucketanje. "u" grejači (poput onih u TA pećima su pričvrš.eni za kućište tako što prolaze kroz pločice sa rupama pa kod uključenja i isključenja usled zagrevanja/hlađenja grejača dolazi do njihovog vibriranja. ja sam to nekako amortizovao omotavanjem azbestnog užeta oko grejača s obe strane tih pločica.
Remi Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 Pelet od suncokreta, jel ima neko iskustva? Nije baš da se razmišljam, nešto sam nepoverljiv, a poznanici me jurili da se utalim sa njima, stiže im ovih dana. 280e tona, kao nema toliko kalorija pa je10 posto veća potrošnja, puž mora da se našteluje, i ne znam šta još. Ne znam, ne sviđa mi se nešto na prvu, al vidim da je pomama kod nekih.
goofs Posted October 13 Posted October 13 Da li neko ima iskustva sa ovakvim grejalicama za kupatilo? Treba mi nešto za dogrevanje, imam jedan onaj sušač, ali nije dovoljno toplo, a zbog pozicija štekera najbolje/zgodnije mi je da ga okačim iznad vrata, jer pored vrata ima šteker. Sve ostalo iziskuje neki vid razvlačenja struje.
mire Posted October 14 Posted October 14 14 hours ago, goofs said: Da li neko ima iskustva sa ovakvim grejalicama za kupatilo? Treba mi nešto za dogrevanje, imam jedan onaj sušač, ali nije dovoljno toplo, a zbog pozicija štekera najbolje/zgodnije mi je da ga okačim iznad vrata, jer pored vrata ima šteker. Sve ostalo iziskuje neki vid razvlačenja struje. baš ovakve firma u kojoj radim ugrađuje u kupatila u novogradnji šta znam, lično nisam koristio, a i nisam primetio da je bilo poziva zbog reklamacije 1
mire Posted October 14 Posted October 14 malopre dogovorio neki fuš posao, između ostalog ugradiću tu dranguliju da vidim i ja kako radi
goofs Posted October 14 Posted October 14 A evo, poručili smo, javiću ti ja treba nam, jbg, hladnjikavo je u kupatilu, meni je ok za izdržati, ali uskoro nam u kuću dolazi naslednik, a sa tim nema zajebancije. 2 1
petaras Posted October 14 Posted October 14 21 hours ago, goofs said: Da li neko ima iskustva sa ovakvim grejalicama za kupatilo? Treba mi nešto za dogrevanje, imam jedan onaj sušač, ali nije dovoljno toplo, a zbog pozicija štekera najbolje/zgodnije mi je da ga okačim iznad vrata, jer pored vrata ima šteker. Sve ostalo iziskuje neki vid razvlačenja struje. Nezgodno je sto se kaci iznad vrata tako da je visoko, sto znaci automatski da joj je termostat visoko, i onda ako ti stavis recimo na 25 stepeni ona ce dosta brzo da ugasi jer ce 25 stepeni kod plafona brzo postici, dok ce dole (gde je naslednik) i dalje da bude hladno... Navikni se ili da ce da radi konstantno ili da ces da stavljas preko 30 na termostatu 1
goofs Posted October 14 Posted October 14 Da da, razmišljao sam o tome i pre nego smo našli ovaj model, ali i pored toga je najzgodnija ta varijanta, u suprotnom bi bilo nešto na točkiće što teraš tamo-vamo ili bi kablovi bili razapeti po celom kupatilu.
Prežihov Voranc Posted October 14 Posted October 14 jbt, nema klonja 45 m2 i ne boravi se u njoj satima u miru bilo koje grejno telo valja za ugrejat mudanca svih generacija 2
Valk Posted October 14 Posted October 14 12 hours ago, kud u maglu Simoviću said: neka ga da se čeliči Biće mu dovoljno ako povuče navijački na tatu, nesrećno detinjstvo zagarantovano
Recommended Posts