Jump to content
IGNORED

Grejanje

salerokada

Recommended Posts

Posted

@djordje geprat mislim da je kod mojih za dobar utisak prevashodno zasluga jer su se prepustili toj firmi da oni projektuju ceo sistem položaj, raspored i snagu

to za zujanje sad prvi put čujem, a ovi su osetljivi na buku

Posted

u stvari, to nije bilo zujanje nego pucketanje. "u" grejači (poput onih u TA pećima su pričvrš.eni za kućište tako što prolaze kroz pločice sa rupama pa kod uključenja i isključenja usled zagrevanja/hlađenja grejača dolazi do njihovog vibriranja.

ja sam to nekako amortizovao omotavanjem azbestnog užeta oko grejača s obe strane tih pločica.

• 1 month later...
Posted

Pelet od suncokreta, jel ima neko iskustva? Nije baš da se razmišljam, nešto sam nepoverljiv, a poznanici me jurili da se utalim sa njima, stiže im ovih dana.  280e tona, kao nema toliko kalorija pa je10 posto veća potrošnja, puž mora da se našteluje, i ne znam šta još. Ne znam, ne sviđa mi se nešto na prvu, al vidim da je pomama kod nekih.

• 1 year later...
Posted

Jel ima neko iskustva sa toplotnim pumpama?

• 8 months later...
Posted

Da li neko ima iskustva sa ovakvim grejalicama za kupatilo? Treba mi nešto za dogrevanje, imam jedan onaj sušač, ali nije dovoljno toplo, a zbog pozicija štekera najbolje/zgodnije mi je da ga okačim iznad vrata, jer pored vrata ima šteker. Sve ostalo iziskuje neki vid razvlačenja struje.

Posted

to ako imaš tursko kupatilo

Posted
14 hours ago, goofs said:

Da li neko ima iskustva sa ovakvim grejalicama za kupatilo? Treba mi nešto za dogrevanje, imam jedan onaj sušač, ali nije dovoljno toplo, a zbog pozicija štekera najbolje/zgodnije mi je da ga okačim iznad vrata, jer pored vrata ima šteker. Sve ostalo iziskuje neki vid razvlačenja struje.

baš ovakve firma u kojoj radim ugrađuje u kupatila u novogradnji

šta znam, lično nisam koristio, a i nisam primetio da je bilo poziva zbog reklamacije

• Hvala 1
Posted

malopre dogovorio neki fuš posao, između ostalog ugradiću tu dranguliju da vidim i ja kako radi :D

Posted

A evo, poručili smo, javiću ti ja :D  treba nam, jbg, hladnjikavo je u kupatilu, meni je ok za izdržati, ali uskoro nam u kuću dolazi naslednik, a sa tim nema zajebancije.

• +1 2
  • Wub 1
Posted

neka ga da se čeliči

• +1 1
  • Haha 4
Posted
21 hours ago, goofs said:

Nezgodno je sto se kaci iznad vrata tako da je visoko, sto znaci automatski da joj je termostat visoko, i onda ako ti stavis recimo na 25 stepeni ona ce dosta brzo da ugasi jer ce 25 stepeni kod plafona brzo postici, dok ce dole (gde je naslednik) i dalje da bude hladno... Navikni se ili da ce da radi konstantno ili da ces da stavljas preko 30 na termostatu :) 

• +1 1
Posted

Da da, razmišljao sam o tome i pre nego smo našli ovaj model, ali i pored toga je najzgodnija ta varijanta, u suprotnom bi bilo nešto na točkiće što teraš tamo-vamo ili bi kablovi bili razapeti po celom kupatilu.

Posted

jbt, nema klonja 45 m2 i ne boravi se u njoj satima u miru
bilo koje grejno telo valja za ugrejat mudanca svih generacija

• Haha 2
Posted

Otkud znaš šta goofs radi

Posted
12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

neka ga da se čeliči

Biće mu dovoljno ako povuče navijački na tatu, nesrećno detinjstvo zagarantovano :violina: