Jump to content

F1 2022-

Featured Replies

Pa i bile su "hvala na svemu" poruke ali definitivno je sve ovo veoma licimurno. A Horneru su jos prosle godine pokusali da uvale otkaz ali odrzao se nekako, evo sad im je uspelo da ga maknu. Valjda zato i ovako naizgled naprecac jer traje to vec...

• Replies 2.6k
  • Views 108.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lezilebovich
    Lezilebovich

Koja radio komunikacija Ferarija          

• hefaca
    hefaca

O, da... Upravo se vratih sa red bull ringa. Mix exita, guche, Oktober festa, sajma automobila, pihtijade i prvomajakog uranka. Satori sa austrijskim folkom, perece, Kari wursti, tocilice sa ledenom v

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Receno ucinjeno      

Posted Images

Naravno procureo video od jutros

1 hour ago, stajebrebilo said:

Ali kakav džukački otkaz, stupa na snagu odmah, kao da je proneverio penzioni fond komplet RB holdinga...

Bar malo diplomatije, Hvala-na-svemu poruke i sl.

Tim bez tradicije. Sta ocekujes od takvih?

Instant tim.

Zajebava me drugar da imam navijacke majice svih timova.

Nemam red bullove. I nikad i necu imati.

Kao prvo, ljudi na najvišim pozicijama u korporacijama teškim milijarde dolara kad dobiju otkaz on je uvek momentalan, jednostavno ti saopšte i isprate te da pokupiš svoje privatne stvari iz kancelarije sa obezbedjenjem, nema tu otkaznog roka. To je jednostavno tako u svakoj korporaciji, od momenta kada si otpušten (doduše Horner nije otpušten kao što reče gore u obraćanju već je razrešen funkcije, verovatno tek slede pregovori u paketu para koje će dobiti s obzirom da ima ugovor do 2030.) ti si opasnost za sistem da ne pokupuš kakav info, podatak, štagod jer je izvesno da ćeš vrlo verovatno završiti na visokoj poziciji kod konkurenta u nekom trenutku. Dakle nema ništa džukačko u tome, just business.

Drugo, ovo oko instant tima, malo je jadno ali ok, svako ima pravo na mišljenje. Napraviti to što su napravili za cca 20 godina, biti jedan od najuspešnijih timova ikada već sada, rame uz rame si sa Ferarijem i Mercedesom preko 15 sezona uzastopno (fabričkim timovima), i problem je šta tačno? Što ne postoje od sedamdesetih ili osamdesetih? Na stranu priča oko akademije i koliko su vozača izbacili tokom tih godina, ove sezone samk su 7/20 vozača RB diplomci. Kamo sreće da naredni novi timovi budu i upola uspešni i ambiciozni sa svojim projektima kao što je Red Bull do sada bio.

Takodje, Red Bull je podigao stvari na viši nivo kada su privatni timovi u pitanju time što razvijaju sopstvenu fabriku agregata i postaju full fabrički tim praktično, to je nešto što ni McLaren ni Williams u svojim najsjajnijim danima nisu ni pokušali. Ništa nema instant u tome.

Red Bul je ustvari Stjuart F1 koji je prvo kupio Ford pa ga napravio u fabricku Jaguar ekipu pa ga prepustili Red Bulu kao tadasnjem glavnom sponzoru. Nije to bas sasvim bez tradicije.

Ma kakvi, treba iskljucivo mcl i ferari da vrte krugove cele sezone… gospode boze

Nije to do tradicije kod mene (svaki tim mora negde i nekad da pocne), nego do "ljigavosti"... Iz istog razloga nikad za Beneton nisam mogao da navijam.

A takodje sam uvek navijao protiv oba velika sampiona koja su iznedrili.

A da su "osvezili" f1, jesu.

1 hour ago, burekdzija said:

Nije to do tradicije kod mene (svaki tim mora negde i nekad da pocne), nego do "ljigavosti"... Iz istog razloga nikad za Beneton nisam mogao da navijam.

A takodje sam uvek navijao protiv oba velika sampiona koja su iznedrili.

A da su "osvezili" f1, jesu.

Značajno si ga bolje rekao od mene. Da, ljigavost. Bezobrazluk. Verovatno im je to i donelo dosta uspeha u kompetitivnom svetu F1.

On the podcast “Pelas Pistas”, Nelsinho Piquet (Kelly’s brother and Max’s brother-in-law) said that Max wants to make a decision about his career during the summer break in August, in Nelsinho’s hunch he believes that Max can indeed go to Mercedes in 2026, in another excerpt Nelsinho confirmed that yes Mercedes and Max are talking and are discussing the contract!

Dobro to nije tajna da Max razgovara s Mercedesom. I neka ode, taman da Merc ostane takodje tim za koji se ne moze navijati (taman me je Kimi malo pokolebao, nek dodje Max da zatvori tu pricu).