March 20Mar 20 Ikona sporta, jedan od njegovih nezaobilaznih elemenata iz perioda globalne ekspanzije, kada sam i sam počeo intenzivno da pratim F1 ranih devedesetih, pa mi ovo baš teško pada. Ime zauvek zlatnim slovima urezano u ovaj naš cirkus. Sjajan je bio i u komentarima, malo zajebancija malo pucanj direkt u čelo, plus obavezna doza tračeva iz kuloara, prva ruka Jedno veliko hvala za sve
March 20Mar 20 Poslednji pravi F1 privatnik. Uz to vrlo harizmatican, davao je poseban smek najvecem cirkusu na tockovima.. RIP
March 23Mar 23 Krivo mi za RB, kako su ispali naivni sa taktikom i ostali bez gotovo izvesnih bodova, bar da su razdvojili Hadjara i Yukija sa taktikama (na stranu onaj freak problem koji se desio Yukiju). Druga trka za redom pucaju sebi u nogu.
March 23Mar 23 Ralf Schumaher kaže da već za Japan ide rokada Tsunoda - Lawson Izgleda da sam dao previše konzervativnu prognozu prolaznog vremena za šut kartu iz RBR.
March 25Mar 25 Yuki definitivno menja Lawsona od sledeće trke, potvrdjuju večeras svi izvori. Holandezi su tu ipak najupućeniji