Mr.Mxyzptlk Posted October 27 Posted October 27 ovo ako odradi max do kraja kako zna i ume, to bi bilo to za sampionat.
ducca Posted October 27 Posted October 27 21 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: ja ne znam odakle rbu brzina opet odjednom Doneli su brdo unapredjenja prošle nedelje u SAD-u, očigledno su dobili na brzini ali i dalje zaostaju za Mekovima i Ferarijem po pitanju potrošnje pneumatika, tako da ova brzina ne znači baš i da Max može do pobede…
Jimmy Kowalski Posted October 27 Posted October 27 Sainz nije u stanju da pridje Maxu na startnom pravcu blize od pola sekunde uprkos zavetrini..
Mr.Mxyzptlk Posted October 27 Posted October 27 ne znam zasto su pravili ovu pauzu od 40 dana kad je vec bila letnja pauza. i sad guze tri trke u 20 dana
ducca Posted October 27 Posted October 27 Checo šokiran što se RB bori s njim na stazi. Izgleda da neko od njih dvojice nije dobio memo
Jimmy Kowalski Posted October 27 Posted October 27 Lepo rezu sudije kazne. Ni po babu ni po stricevima..
garmonbozia Posted October 27 Posted October 27 1 minute ago, ducca said: Ovo je već svinjarija, 2 puta po 10 sekundi wtf Kapiram akumulaciono što nisu u ranijim trkama...
Recommended Posts