goofs Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Meni je ova sezona DtS bila bas mlaka, ok je kao retrospektiva jedne dosta uzbudljive sezone, ali ovo ostalo bez veze. Izvlace neku dramu na misice (kao i uvek), neki glupi i nezanimljivi narativi, ni rec o Kimi Raikonenu, Mazepinove muke i klasicni Toto koji drka na samog sebe. S3 mi je bila mnogo bolja, iako je ta godina formule 1 bila manje uzbudljiva. I dosta vozaca se zali na Netflix, da ne prikazuju verodostojne stvari i sve vise odbijaju da ucestvuju. Maxa nije bilo uopste u s4. Ceko Perez ih je valjda vodio u Meksiko na pet dana, u svoju kucu, nisu ni kadar toga iskoristili.
Have_Fun Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 23 minutes ago, goofs said: Meni je ova sezona DtS bila bas mlaka, ok je kao retrospektiva jedne dosta uzbudljive sezone, ali ovo ostalo bez veze. Izvlace neku dramu na misice (kao i uvek), neki glupi i nezanimljivi narativi, ni rec o Kimi Raikonenu, Mazepinove muke i klasicni Toto koji drka na samog sebe. S3 mi je bila mnogo bolja, iako je ta godina formule 1 bila manje uzbudljiva. I dosta vozaca se zali na Netflix, da ne prikazuju verodostojne stvari i sve vise odbijaju da ucestvuju. Maxa nije bilo uopste u s4. Ceko Perez ih je valjda vodio u Meksiko na pet dana, u svoju kucu, nisu ni kadar toga iskoristili. Max ih je odjebao i rekao da nece da ucestvuje jer seku izjave i montiraju kako im se cefne. Nisam jos odgledao poslednju sezonu, ali sam vidjao po netu te izjave.
goofs Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Da, da, evo i juče je izjavio da su napravili od Landoa šupka iako je inače vrlo gotivan, bar po njegovim rečima. Ja mislim da je Gunter lik zbog kojeg ljudi najviše gledaju DtS. On i Zak Brown recimo, uz njih i pičkaranje Totoa i Kristijana. Ovi ostali nisu dovoljno zanimljivi ili harizmatični. Možda da se preorjentišu na te sudare CEOva, a vozače ili da iskuliraju ili da pređu u malo dokumentarniji oblik snimanja. 1
Radoye Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 2 hours ago, renne said: Vozači glasali da se vozi Navodno im je objasnjeno da ako se ne bude vozilo da ce im se Saudijci maksimalno usrati u zivote.
Have_Fun Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 Pa jbt koliko baksuzluka u sebi ima Gasli :/ Gotivan je tip ali vazda neki peh
fillex Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 U jebem ti, šta je ovo... da mu nije nešto sa šasijom, Rasel je p4.
fillex Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 Baš gadan udes. Veoma je zajebana ova staza, meni na ivici uslovnosti za F1 iskreno. Ludačke brzine, a kao da voziš u tunelu.
Ivo Petović Posted March 26, 2022 Author Posted March 26, 2022 Ozbiljan udes. Ponekad se zaboravimo koliko je ovo opasno i kakvi su ovo ludaci. Slušam Haimltona, meni deluje da se nije baš previše ni trudio. Negde sam pročitao da su on i Alonso bili najglasniji da se ne vozi.
renne Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 DA, pričao je inače Luis na tu temu da su oni i ljudi, ne samo vozači a ovi ga na sk baš polivaju
Lezilebovich Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 Malo je zastrasujuce da stazu proveravaju na nacin da li im klizaju patike ili ne
Recommended Posts