Mr.Mxyzptlk Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 bukvalno razmisljam da prestanem da navijam za mcl. ne mogu sebi da priustim jos jedan inter u zivotu
burekdzija Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 2 hours ago, Ivo Petović said: Mada, po oba pitanja bi navijači Meklarena imali šta da kažu Ne znam o cemu pricas, bio neki trening, simulacija, treba sezona da pocne? 😉 Horor, sta drugo reci, koliko je bilo interesantno gledati trkanje i uzastopne kontre za prvo mesto, toliko je bilo mucno gledati meklarene.
Jimmy Kowalski Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 23 hours ago, ducca said: Moram da priznam da me je Mick od dolaska u F1 prijatno iznenadio svojim ponašanjem na stazi i van nje. Corina i Mihael su odradili dobar posao u vaspitavanju ovog dečka. Samo za ovu situaciju mogu da čujem većinu, ako ne i sve ostale vozače kako kreću u kuknjavu i traže kaznu za Ocona. Odličan 360 oporavak takodje. 1
alpiner Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 Čudno mi je da su sva tri tima sa Ferarievim motorom pogodila i aerodinamikau. Mora da postoji još nešto osim sirove snage koju dobijaju iz sus motora. Verovatno celo pakovanje bolida pozadi motor-metanjač-ERS daje neku prednost
Have_Fun Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 30 minutes ago, renne said: Koliko je RB dominantan, zastrašujuće Mislis Ferari?
renne Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Ma gde ferari, jedva na mekim gumama uspeo da pretekne maxs na hardu 1
Ivo Petović Posted March 25, 2022 Author Posted March 25, 2022 Huti roknuli neko skladište u Džedi, na par kilometara od staze. Moglo bi se ovo otkazati.
ducca Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Huti roknuli neko skladište u Džedi, na par kilometara od staze. Moglo bi se ovo otkazati. Jebale ih više Arabije i Bahreini. Nek sklepaju neku ulični stazu u Mogadišu brzinski kao zamenu za Džedu.
Jimmy Kowalski Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Taman se uklapa u Netflixov Drive to survive..
theanswer Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 On 10.3.2022. at 16:55, Have_Fun said: Sutra izlazi Drive to Survive nova sezona Znam da mnogi nisu oduševljeni time, al' čisto da javim Ja pogledao pred početak sezone i šta znam meni je ok kao površnom pratiocu F1 za koga se verovatno i snima. Hamilton ispao nice guy, kao i Botas, ostali Britanci da im se ne javiš kad ih sretneš, pogotovo Lando. Možda malo preuveličan odnos dva šefa tima. A odgledao sam i prvu trku, meni bila skroz dobra.
Ivo Petović Posted March 25, 2022 Author Posted March 25, 2022 Quote Does anyone know who Netflix are with this week? The Houthis.
Recommended Posts