Jump to content

F1 2022-

Featured Replies

Sainz je jedan kasni SC daleko od pobede…

8 minutes ago, Have_Fun said:

Bzvz taktika za Alonsa

Aj kao probali su nešto al' moglo je ovo bolje

Stroll će završiti ispred njega

Ipak ispred

3 poena za AM

Max iznenadjen koliko je dobar bolid :laugh:

1 hour ago, Have_Fun said:

Lekler iz greške u grešku

Kao pijan da vozi

Problemi sa kočnicama , cela trka-damage limitation.
Još je dobro i prošao.

Biće super sezona :yawn2:

ja sam od polovine trke samo slusao martina & kroftija i povremeno alt-tabovao na taj prozor kada se komentarori uzbude. 

jezivo je sve ovo sa maksom....jako smara

motog gp>>>>>>>>>>>>>f1

doduse, srce mi greje patnja fanova hamiltona.

koliko moras biti dosadan lik da bi bio fan fck hamiltona

Od ove Maxove dominacije samo je gora bila Schumijeva dominacija. Najgore F1 sezone ikada..

Sa Hamiltonom se makar klao Nico, plus u poslednjoj sezoni pred nova pravila imali smo dvoboj sa Maxom..

da, fakat je sumaherova dominacija bila jos jezivija, tad sam i prestao da pratim f1, a bukv mi je posle biciklizma i moto gp omiljeni sport

da sam na mestu krovne organizacije, ja bih nesto preduzeo, jer niko vise nece gledati trke

• Author
On 2. 3. 2024. at 14:29, Sludge Factory said:

Pa zapravo prosla sezona je prva posle duzeg vremena da Ferrari nije isao u rikverc tokom sezone, vec je, naprotiv, ispravljao greske i napredovao. Samo su krenuli od jako lose pocetne tacke prosle godine, pa se izgubilo vreme u trazenju pravog puta. Ove godine deluje da je drugacija prica. Konacno su postavili dobru osnovnu platformu pod ovim pravilima (sto je, izgleda, konacno i Mercedesu uspelo) i sad ostaje da se ponovo dobro uradi in-season development, sto je Ferrarijeva boljka jako dugo. Ljudi koji se razumeju™ kazu da Ferrari ima puno prostora za razvoj (kad se pogleda auto ispod karoserije, recimo, vidi se na nekim snimcima iz boksa tokom testiranja i ova dva dana), ali naravno treba prvo svi da understand™ ova svoja nova vozila (ukljucujuci i red bull) i da se odluce za pravac razvoja (kao i red bull). Tako da, mozda bude i nesto od ove godine, videcemo. Ne treba ni previse uzletati, ni previse se za sad razocaravati. 

Da su Ferrari i Mercedes ovim kolima startovali sezonu prose godine, recimo, vrlo moguce da bi drugacija pesma bila. Ovako su izgubili preko godinu dana vremena za razvoj, jbg. 

Mislio sam da idu u rikverc tokom trka, ne tokom sezone. Tj. dobre kvale, loš race pace.

Još dve sezone ovog borefesta, i mislim da Libertiju više ni DTS neće pomoći oko hajpa i gledanosti.

DTSu je gledanost opala za nekih 30% već sada, idu strmoglavo u bulju. Ne znam šta ima da se izdramatizuje za sezonu u kojoj jedan čovek pobedi u 90% trka.

Ja sam bio Šumijev fan pa mi je taj period dominacije bio melem nakon 4 godine agonije, ali slažem se da je monotonija užasna za sport. Ako se dobro sećam i taj njegov niz je prekinut nekom drastičnom promenom pravila.