Mil@n Posted October 10, 2023 Author Posted October 10, 2023 14 minutes ago, Shan Jan said: Nesto mi sve deluje da kako vreme prolazi tako Srdja sve vise izbija iz Novaka... Mozda je i dobro sto drzi tu masku. Na šta konkretno misliš? Fakat je iskreniji u poslednje vreme, ali to mu je samo plus. Nije da je davao neke Srđanizjave. Ovo što je rekao za Rafu je na nivou. Postavio se iznad toga i ćao. 3
Serena Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Srdjan bi ih ispljuvao obojicu samo tako, da je na Novakovom mestu. Ni meni nije jasno na sta je mislio Jan.
Ros Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 20 minutes ago, Serena said: Srdjan bi ih ispljuvao obojicu samo tako, da je na Novakovom mestu. Ni meni nije jasno na sta je mislio Jan. +1000000000000
Shan Jan Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Ne znam, mozda previse ucitavam ali od toga da u svakom vidi dobro presao je da sve vise vidi u drugima da ga mrze zbog ovog ili onog. Jos je to suptilno ali ima taj neki vajb...
Popular Post wwww Posted October 11, 2023 Popular Post Posted October 11, 2023 Pa od desavanja u Australiji prosle godine, kad su "neki" imali sta da prokomentarisu (ili ne prokomentarisu) o njemu, je promenio ponasanje. Vec je izjavio da su "maske pale", da je manje-vise izgubio svaku iluziju o nekima. I nije tesko razumeti promenu u stavu: kad te strpaju u pritvor zbog sasvim legitimnog stava da hoces da odlucujes sta se radi s tvojim telom (pa jos proteraju zbog verbalnog delikta), a prakticno niko od vajnih kolega ni da zucne (a oni sto su "zucnuli" - bolje da su drzali gubicu zatvorenom), kad se ceo svet utrkuje da te popljuje, da te proglasi za "drzavnog neprijatelja broj 1" (u rangu s najvecim zlocincima covecanstva) - nije ni cudno da je nesto "puklo" u njemu. Jos je njegova reakcija savrseno civilizovana i odmerena naspram onog kroz sta je prosao. Ja se njemu prosto divim kako je "preziveo" sve to i jos nastavio da se bavi svojim poslom i to jos tako uspesno, pri cemu mora da srece, bude licem u lice s nekima koji su se utrkivali u pljuvanju po njemu (a nastavljaju i sada) i dolivanju ulja na vatru (citaj Navratilova, Stabs, Sriver...). Covek je (ne samo u teniskom smislu) mentalna gromada. 15
Šumejker-Levi 9 Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 12 hours ago, Serena said: Srdjan bi ih ispljuvao izvadio majmuna obojicu samo tako, da je na Novakovom mestu.
TS-CS Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 stavicu ovo, ne znam je li ranije postavljano najbolje sezone nekog igraca u istoriji tenisa po proracunu thetennisbase.com 2015. Novak Djokovic (19925 points) 1956. Pancho Gonzales (19645 points) 2006. Roger Federer (18668 points) 1969. Rod Laver (18603 points) https://thetennisbase.com/blog/the-best-season-in-the-history/ 1
TS-CS Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 kucamo na vrata zaboravljenih asova (knock knock knockin on heavens door)
Čutura Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 (edited) 1 hour ago, TS-CS said: kucamo na vrata zaboravljenih asova (knock knock knockin on heavens door) @kovacevicboban пре 9 сати There was player Yebotti Onkewu with more than 80% on al surfaces. @tennisunderground @tennisunderground пре 5 сати Hmm ok I will have to look him up Edited November 11, 2023 by Čutura 1
Hele Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Da osvoji Završni masters i ima jedan više od Rodje tj. najvise u istoriji, pa da se koncentriše na osvajanje turnira u Sremčici i da stigne do najviše ATP titula ukupno, osvoji OI 2024. godine i onda sav fokus da baci na OI 2028. godine. A onda pripreme za 2032. godinu i prestizanje Mareja. 1
stray cat Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Još dva Vimbldona i dva USopena, ne mora OI zlato.
Serena Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 On 29. 11. 2023. at 15:22, stray cat said: ne mora OI zlato. Ni nece Siner se nalozio da ga uzme 1 1
Ros Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 to u stvari i nije lose. posto kljako stalno kuka kako bi rado da uzme zlato, onda se sad svi odjednom napalise da osvoje zlato. pre je bilo "izes OI, ko ce se sa tim cimati. niti bodova niti love". time ce kljakino zlato biti jos sjajnije 1 1
utilitarist Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 šta bi više voleli, da novak uzme OI ili još 15 slemova? teško je pitanje al takva su vremena
Shan Jan Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 Nebitno, Kljako je vec dokazao ko je najbolji u svetoj trojici. Nek juri sta oce. 5
Recommended Posts