Jump to content
IGNORED

Kolaps elektroenergetskog sistema?

James Marshall

Recommended Posts

Posted

Onaj Koštuničin Drakulić?

Posted
Just now, Filozof manijak said:

Onaj Koštuničin Drakulić?

O jbt 

Pa on je od Koštunice vrlo brzo odustao. I večeras je pričao o tome kako se razočarao i kako se ljudi promene čim dođu na vlast.

Posted

Ako me sećanje ne vara, njega su iscipelarili Hamović i Lazarević kad je za vakta Koštunijevog počeo da se meša u energetski sektor.

• +1 3
Posted
1 minute ago, dùda said:

O jbt 

Pa on je od Koštunice vrlo brzo odustao. I večeras je pričao o tome kako se razočarao i kako se ljudi promene čim dođu na vlast.

Odustao jer mu nije uspeo da progura da kupi šta je sve zamislio... Kupio Fabriku kablova Zaječar, ali mu Jagodinu i Novi Sad nisu dali...

Sad kad pogledam malo, možda je to što mu nisu dalei bila greška, ali opet Zaječar je ja mislim propao, a propali su Jagodina i NS...

Posted

Mislim da je i Sevojno kupio, i oko Bora se motao.

Posted

Ja njega znam preko nekih privatnih linija kao veoma uspešnog čoveka. On je pare napravio napolju. Jesu bile veze koje je ostvari u genexu, ali koji je to greh ? Ne znam. 

Jbg, nama niko ne valja. Zato nam je pečenjar prasića na čelu energetike.  

Ali bitno je da svi skoče kad se spomene Drakulić :isuse:

• +1 2
Posted
1 minute ago, Filozof manijak said:

Nije kupio Bor. Zato nam je sad tamo super.

• +1 2
Posted
Kupio i usrao se ljudima u život. Isti posao koji je se u Aluminijumu, koji su kupili Slovenci, plaćao 60+k u Drakulićevom Bakru je se radio za minimalac.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Posted
21 minutes ago, radisa said:

Pa ne znam da to može toliko da potera...  Preko dana, ljudi pale grejalice po firmama, radi neka industrija... Pogledaj da ti je u 4 ujtru skoro iste potrošnja kao u 1 ili ponoć, jbg, ko još pali u 3-4 mašinu? AKo i pali nema puno toga...

Svako ko ima TA peć ako je iole normalan pali je samo kad je jeftinija struja, noću.

Posted

Ajde molim vas pričajte mi o uspešnom Drakuliću, nije da sam živeo na 200 metara od fabrike pa sam zaslepljen mržnjom prema jednoj takvoj gromadi.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Posted
31 minutes ago, radisa said:

Thanx

Ajde da te pitam gledam one grafikone, ispada da ja nama potrošnja i noću i danju približno ista(10-20% razlike), kako je to moguće? Zar ne bi trebalo da noću značajno pada? Ili ja nešto pogrešno tripujem?

Lampe za njihovu vutru rade 24/7

• Haha 2
Posted

A gde ima da se kupi to ?  Jel ima tamo odakle smo dovukli respiratore ?

Ali expres ?  Jel moze brat Si nesto da nam sredi..neki popust..platimo 8 nuklearki a dobijemo 10 ?
meni sve ovo počinje da liči na kontraofanzivnu diverziju povodom protesta RioTinto, hteli ste čist vazduh/vodu/zemlju? onda ajde, sunce vam kalaisano, da gradimo nuklearnu elektranu? Rio Tinto će da promeni ime i dotad ostvari plan

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• +1 1
Posted
Ako me sećanje ne vara, njega su iscipelarili Hamović i Lazarević kad je za vakta Koštunijevog počeo da se meša u energetski sektor.
Ma da između njega i H&L Koštunjavi izabrao ovu dvojicu...

... Shiit has hit the fan

Posted
50 minutes ago, SNARC said:

A gde ima da se kupi to ?  Jel ima tamo odakle smo dovukli respiratore ?

Ali expres ?  Jel moze brat Si nesto da nam sredi..neki popust..platimo 8 nuklearki a dobijemo 10 ?

Pa nema jos nigdje. Ima dosta projekata, ima i nekoliko malih reaktora koji rade u rusiji (krajnji sjever) a ostalo su sve projekti (rusi i ameri najvise odmakli).

Francuska vlada je najavila ulaganja u razvoj tih reaktora (oko 100MW).

Meni se iskreno cino da je ono procitao na wikipediji o tim reaktorima (kao sto sam ja upravo uradio) i to pred gospodarom izvalio da bi se pokazao.

• Haha 1
Posted
4 minutes ago, mlatko said:

meni sve ovo počinje da liči na kontraofanzivnu diverziju povodom protesta RioTinto, hteli ste čist vazduh/vodu/zemlju? onda ajde, sunce vam kalaisano, da gradimo nuklearnu elektranu? Rio Tinto će da promeni ime i dotad ostvari plan

Meni pre liči na seci uši krpi d**e taktiku, ako malo snega i temperatura od 0 stepeni preko noći dovede do kolapsa, onda smo u teškoj banani kako god okreneš.