Lezilebovich Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Morace ceo podforum da se posveti ovoj temi i svaka linija da ima bar po jednu temu i odvojen pppolll
lazni Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Četiri napadača koja će putovati na sp su Bokšić Alen, Šuker Davor, Pančev Darko i Mijatović Predrag. Veteran Vahid Halilhodžić je izgleda završio reprezentativnu karijeru, dok će mladi reprezentativci Džeko Edin i Mandžukić Mario čekati svoju šansu za sledeće veliko takmičenje. Selektorska komisija Blažević Miroslav i Boškov Vujadin će u narednih par dana objaviti konačan spisak za ostatak tima. 1
ArleKino Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 6 hours ago, fikret selimbašić said: +1 Ne mogu Mihajlović i Štimac skupa. Srnu sam stavio ispred Ivanovića jer mi je @189- hakovao profil. Realno, Ivanović bi morao ići jer pokriva i stopera.
omiljeni Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 On 29.11.2021. at 20:47, nahbar said: Kukavci, niko Tadica da pomene pa vidiš da je zabranjen pristup igračima rođenim u vojvodini i hrvatima iz 2018 oni mogu nadati da će dobiti šansu da nastupaju za selekciju novinara. ili možda na balkanijadi i mediteranskim igrama
Ratamahatta Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 (edited) Kralj --- N. Djordjevic Obradovic Saveljic M. Dudic --- Govedarica B. Brnovic R. Petrovic Nadj --- Ognjenovic Ljuboja Pricuve: Stojkovic --- D. Tosic I. Dudic --- Kacar Stevic --- D. Lazovic Opredelio sam se samo za SRJ naovamo, i samo za vedete koje su istrcale na teren na velikim takmicenjima. Pravda za Lekovica, Olivera Kovacevica i ostale Cicovice. Siguran golman, granitna odbrana, kreativan vezni red u skladu sa Dunga-Mauro Silva-Zinjo-Mazinjo filozofijom i 2 fudbalske cigre u navali. Neka nas se Uzbekistan ponovo plasi. Edited December 1, 2021 by Plajvi 3
Svarog Posted December 1, 2021 Author Posted December 1, 2021 23 minutes ago, Plajvi said: Kralj --- N. Djordjevic Obradovic Saveljic M. Dudic --- Govedarica B. Brnovic R. Petrovic Nadj --- Ognjenovic Ljuboja Pricuve: Stojkovic --- D. Tosic I. Dudic --- Kacar Stevic --- D. Lazovic Opredelio sam se samo za SRJ naovamo, i samo za vedete koje su istrcale na teren na velikim takmicenjima. Pravda za Lekovica, Olivera Kovacevica i ostale Cicovice. Siguran golman, granitna odbrana, kreativan vezni red u skladu sa Dunga-Mauro Silva-Zinjo-Mazinjo filozofijom i 2 fudbalske cigre u navali. Neka nas se Uzbekistan ponovo plasi. mene je sramota što si ti preskočio Rukavinu. 59 utakmica za reprezentaciju. fijuuuu. što je najcrnje i nije on kriv, ljudskih bekova nismo imali (Ivanović se u tom periodu već prešaltovao na centralnog). 1
Ratamahatta Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 On je klasa za obojicu bekova koje sam stavio. 1
Zico Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Mogu da konkurisu takodjeR, Zeljko Petrovic na mestu levog beka, a i Boban Dmitrovic koga je Savicevic otkrio, na mestu levog wing-backa.
Ratamahatta Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 On 2.12.2021. at 16:03, Zico said: Mogu da konkurisu takodjeR, Zeljko Petrovic na mestu levog beka, a i Boban Dmitrovic koga je Savicevic otkrio, na mestu levog wing-backa. Moglo bi se napraviti jos 3 jedanaestorke bogalja koji su igrali kvalifikacije, to je projekat od mesec dana. 1
kud u maglu Simoviću Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 to bi bio pravi topik. tim bogaljatm koji su igrali zvaničnu utakmicu za reprezentaciju srbije 2
Meazza Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Osvajaci zlatne stake, zvuci zanimljivo. 2 2
Recommended Posts