November 30, 20213 yr Morace ceo podforum da se posveti ovoj temi i svaka linija da ima bar po jednu temu i odvojen pppolll
November 30, 20213 yr Četiri napadača koja će putovati na sp su Bokšić Alen, Šuker Davor, Pančev Darko i Mijatović Predrag. Veteran Vahid Halilhodžić je izgleda završio reprezentativnu karijeru, dok će mladi reprezentativci Džeko Edin i Mandžukić Mario čekati svoju šansu za sledeće veliko takmičenje. Selektorska komisija Blažević Miroslav i Boškov Vujadin će u narednih par dana objaviti konačan spisak za ostatak tima.
November 30, 20213 yr 6 hours ago, fikret selimbašić said: +1 Ne mogu Mihajlović i Štimac skupa. Srnu sam stavio ispred Ivanovića jer mi je @189- hakovao profil. Realno, Ivanović bi morao ići jer pokriva i stopera.
November 30, 20213 yr On 29.11.2021. at 20:47, nahbar said: Kukavci, niko Tadica da pomene pa vidiš da je zabranjen pristup igračima rođenim u vojvodini i hrvatima iz 2018 oni mogu nadati da će dobiti šansu da nastupaju za selekciju novinara. ili možda na balkanijadi i mediteranskim igrama
December 1, 20213 yr Kralj --- N. Djordjevic Obradovic Saveljic M. Dudic --- Govedarica B. Brnovic R. Petrovic Nadj --- Ognjenovic Ljuboja Pricuve: Stojkovic --- D. Tosic I. Dudic --- Kacar Stevic --- D. Lazovic Opredelio sam se samo za SRJ naovamo, i samo za vedete koje su istrcale na teren na velikim takmicenjima. Pravda za Lekovica, Olivera Kovacevica i ostale Cicovice. Siguran golman, granitna odbrana, kreativan vezni red u skladu sa Dunga-Mauro Silva-Zinjo-Mazinjo filozofijom i 2 fudbalske cigre u navali. Neka nas se Uzbekistan ponovo plasi. Edited December 1, 20213 yr by Plajvi
December 1, 20213 yr Author 23 minutes ago, Plajvi said: Kralj --- N. Djordjevic Obradovic Saveljic M. Dudic --- Govedarica B. Brnovic R. Petrovic Nadj --- Ognjenovic Ljuboja Pricuve: Stojkovic --- D. Tosic I. Dudic --- Kacar Stevic --- D. Lazovic Opredelio sam se samo za SRJ naovamo, i samo za vedete koje su istrcale na teren na velikim takmicenjima. Pravda za Lekovica, Olivera Kovacevica i ostale Cicovice. Siguran golman, granitna odbrana, kreativan vezni red u skladu sa Dunga-Mauro Silva-Zinjo-Mazinjo filozofijom i 2 fudbalske cigre u navali. Neka nas se Uzbekistan ponovo plasi. mene je sramota što si ti preskočio Rukavinu. 59 utakmica za reprezentaciju. fijuuuu. što je najcrnje i nije on kriv, ljudskih bekova nismo imali (Ivanović se u tom periodu već prešaltovao na centralnog).
December 2, 20213 yr Mogu da konkurisu takodjeR, Zeljko Petrovic na mestu levog beka, a i Boban Dmitrovic koga je Savicevic otkrio, na mestu levog wing-backa.
December 17, 20213 yr On 2.12.2021. at 16:03, Zico said: Mogu da konkurisu takodjeR, Zeljko Petrovic na mestu levog beka, a i Boban Dmitrovic koga je Savicevic otkrio, na mestu levog wing-backa. Moglo bi se napraviti jos 3 jedanaestorke bogalja koji su igrali kvalifikacije, to je projekat od mesec dana.
December 17, 20213 yr to bi bio pravi topik. tim bogaljatm koji su igrali zvaničnu utakmicu za reprezentaciju srbije