Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ako može Ladić, mora i Kralj Niko nek ne brani! 2
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 39 minutes ago, Meazza said: Ama opet se plasim da nije lepo izbalansirano. dobro je izbalansirano samo bi im trebale tri lopte i da igraju u kopačkama sa štiklama jugović je igrao klasičnog veznog igrača, što bi rekli oni koji su učili fudbal uz footbal manager box to box igrač, a apropo uvođenja juventusa u priču on je tu imao i del pjera i zidana pa je logično bilo da bude formacijski iza njih dvojice jugovic i jokanovic nisu imali problem da budu u reprezentaciji u startnih 11 zajedno, nisu se poklapali na terenu zato što su imali potpuno drugačije uloge tvrditi da je jugović dmc može samo fudbalski analfabeta, a to da li on ima mesto u tom timu ili ne sasvim je druga priča
djeneralche Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Ladic rupa, jedan od najlosijih iz one Hrvatske reprezentacije. Mihajlovica isto nikad ne bi ubacio. Pancev i Dzeko ispred Sukera. U sustini ja da se pitam postoji idealni tim Yu fudbala i to je Zvezda iz 91ve, nema se tu sta ni dodati ni oduzeti. 1
Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 @kud u maglu Simoviću Pricali smo o centralnom veznom (CM), ne o defanzivnom centralnom veznom (DMC). Za Zvezdu je igrao CM pored Prosineckog. Kako se njih dvojica nisu sudarali na terenu? Ako nije Jugovic bio CM, ko je onda u tom timu bio CM? Evo nije samo Vikipedija nego i Marca: http://www.crvenazvezdafk.com/thumbs/upload/News/Image/2020_03//540x_CY 1991 850_5e7c9524a4629.jpg
ArleKino Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 3 minutes ago, djeneralche said: U sustini ja da se pitam postoji idealni tim Yu fudbala i to je Zvezda iz 91ve, nema se tu sta ni dodati ni oduzeti. Ima, državljanstvo Belodedića. Ladić je spasio Hrvate protiv Japana na 0-0, zaustavljao Švabe kod 1-0 i uništio Holanđane u utakmici za 3.mjesto. Miha je bio najbolji izvođač prekida, možda i u historiji fudbala. Svaki prekid šansa, to nijedan ozbiljan tim ne ostavlja kod kuće. 1
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 3 minutes ago, Meazza said: @kud u maglu Simoviću Pricali smo o centralnom veznom (CM), ne o defanzivnom centralnom veznom (DMC). Za Zvezdu je igrao CM pored Prosineckog. Kako se njih dvojica nisu sudarali na terenu? Ako nije Jugovic bio CM, ko je onda u tom timu bio CM? Evo nije samo Vikipedija nego i Marca: http://www.crvenazvezdafk.com/thumbs/upload/News/Image/2020_03//540x_CY 1991 850_5e7c9524a4629.jpg ne, tražio se jedan dmc, u prvom postu i postavci koju je svarog kao selektor zadao ja sam rekao da je to jokanović posle je ne znam ko uveo i jugovića u priču
Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Just now, kud u maglu Simoviću said: ne, tražio se jedan dmc, u prvom postu i postavci koju je svarog kao selektor zadao ja sam rekao da je to jokanović posle je ne znam ko uveo i jugovića u priču Da, ali smo posle sjebali promenili koncept
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 zato smo se kao sfrjot reprezentacija uvek raspadali, ako nije ključ, onda daj što više našihtm al je dobro ogledalo o razumevanju fudbala
Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Ovaj, ja sam nekad satro bio Partizanovac, jedino sto mi je ostalo od toga je da i dalje ne volim Crvenu Zvezdu. Tako da...
pbg12345 Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 daj stavite mu nekog od brnovica na tog zadnjeg veznog da ne smara vise 1
Ros Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 nista sljivo, bazdarevic, baljic, amersek, santrac, ringov?
djeneralche Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 11 minutes ago, ArleKino said: Ima, državljanstvo Belodedića. Ladić je spasio Hrvate protiv Japana na 0-0, zaustavljao Švabe kod 1-0 i uništio Holanđane u utakmici za 3.mjesto. Miha je bio najbolji izvođač prekida, možda i u historiji fudbala. Svaki prekid šansa, to nijedan ozbiljan tim ne ostavlja kod kuće. Moze umesto Belodedica bilo ko od nabrojanih, Vidic, Bilic, Tudor. Nemoj pliz Mihajlovica, bol koji je izazivao fudbal u kome su svi padali da bi Mihajlovic sutirao slobodnjake se meri sa bolom koji dozivljavaju trenutno navijaci Arenala, pa ti vidi. Salim se ja za Zvezdu ali realno i kad gledam ove spiskove i ostale igrace, i sada da igra Zvezda sa jedne strane i svi ovi igraci sa druge mislim da bi Zvezda imala velike sanse da dobije. Savrseno balansiran tim.
Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Eto Katanec je igrao za Partizan, imao je odlicnu karijeru u Italiji, sve po PS-u.
Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Just now, djeneralche said: Moze umesto Belodedica bilo ko od nabrojanih, Vidic, Bilic, Tudor. Nemoj pliz Mihajlovica, bol koji je izazivao fudbal u kome su svi padali da bi Mihajlovic sutirao slobodnjake se meri sa bolom koji dozivljavaju trenutno navijaci Arenala, pa ti vidi. Salim se ja za Zvezdu ali realno i kad gledam ove spiskove i ostale igrace, i sada da igra Zvezda sa jedne strane i svi ovi igraci sa druge mislim da bi Zvezda imala velike sanse da dobije. Savrseno balansiran tim. Ko je u Zvezdi igrao defanzivnog veznog?
Recommended Posts