Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Just now, kud u maglu Simoviću said: po ovom grafičkom prikazu, koji ne govori apsolutno ništa, zinedin zidan je levo krilo Ali Zidan jeste u Juveu igrao i na poziciji levog krila. Bez ikakvog zezanja.
Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 5 minutes ago, dragance said: Nemoj tako. Zna on da je vikipedija u pravu uvek. Na vikipediji ako pise da je igrac mogao da igra na toj i toj poziciji to je obicno na osnovu toga sto jeste igrao na toj poziciji u karijeri. Evo i sa Vikipedije, u finalu UEFA kupa 1998 je igrao centralnog veznjaka: https://en.wikipedia.org/wiki/1998_UEFA_Cup_Final Nisam siguran koliko je tacna ova formacija:
dragance Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 (edited) 1 minute ago, Meazza said: Na vikipediji ako pise da je igrac mogao da igra na toj i toj poziciji to je obicno na osnovu toga sto jeste igrao na toj poziciji u karijeri. Evo i sa Vikipedije, u finalu UEFA kupa 1998 je igrao centralnog veznjaka: https://en.wikipedia.org/wiki/1998_UEFA_Cup_Final Nisam siguran koliko je tacna ova formacija: Sa tobom sam se slagao. To je bila reakcija na kumsa. Edit: jebo te, gledao sam čoveka od njegove 17. godine gde god da je igrao. Edited November 29, 2021 by dragance
Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Vikipedija kaze da Jugovic jeste igrao CM u finalu KES 1991: https://en.wikipedia.org/wiki/1991_European_Cup_Final
Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Just now, dragance said: Sa tobom sam se slagao. To je bila reakcija na kumsa Znam bre Samo spustam loptu da se ne svadjate preko mene.
dragance Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 1 minute ago, Meazza said: Znam bre Samo spustam loptu da se ne svadjate preko mene. Ih, ne treba nama posrednik za pičkaranje
Sandugp Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 I sta bi na kraju jel igra Vladimir u tom idealnom timu ili ne?
dragance Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Pa morao bi. Ali kao i uvek sa reprezentacijom, kada nije nacionalni ključ u pitanju, onda mora patkometrijski ključ. Da ne bude zabune, ovo važi za obe patke.
Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Trebala bi mu pomoc u vidu jos jednog CM-a. Valjda sa Modricem ne bi bio problem? Pazi sad ovo: ----------------Oblak---------------------- Srna-----Vidic------------Bilic------Jarni ----------Jugovic-------Modric------------ Prosinecki-------Piksi-------------Savicevic --------------Mijatovic---------------------- 2 1
Sandugp Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 (edited) Ovo je znaci SrpskoHrvatska repka + Oblak .... Ne treba nam ono EX-YU Edited November 29, 2021 by Sandugp
Mindaugas Žukauskas Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 4 minutes ago, Meazza said: Trebala bi mu pomoc u vidu jos jednog CM-a. Valjda sa Modricem ne bi bio problem? Pazi sad ovo: ----------------Oblak---------------------- Srna-----Vidic------------Bilic------Jarni ----------Jugovic-------Modric------------ Prosinecki-------Piksi-------------Savicevic --------------Mijatovic---------------------- Ništa ne diraj.
Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Ama opet se plasim da nije lepo izbalansirano. Dejo mi je liability. Ako bude stani pani, menja ga Boban Umesto Mijatovica moze i Suker, ko god da je od njih dvojice u boljoj formi u tom trenutku.
Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 3 minutes ago, Sandugp said: Ovo je znaci SrpskoHrvatska repka + Oblak .... Ne treba nam ono EX-YU A Crnogorci? Susic je na klupi, moze i da pocinje umesto Piksija ako je u boljoj formi sto se mene tice.
Hamlet Strašni Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Словенци: Катанец он беше дмц? Македонци: Панчев Босна: Сушић, КМ: Вокри ако треба за национални кључ...
Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 I cekajte, zar ne treba da biramo 23 igraca koliko se salje na prvenstva?
Recommended Posts