November 29, 20213 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: po ovom grafičkom prikazu, koji ne govori apsolutno ništa, zinedin zidan je levo krilo Ali Zidan jeste u Juveu igrao i na poziciji levog krila. Bez ikakvog zezanja.
November 29, 20213 yr 5 minutes ago, dragance said: Nemoj tako. Zna on da je vikipedija u pravu uvek. Na vikipediji ako pise da je igrac mogao da igra na toj i toj poziciji to je obicno na osnovu toga sto jeste igrao na toj poziciji u karijeri. Evo i sa Vikipedije, u finalu UEFA kupa 1998 je igrao centralnog veznjaka: https://en.wikipedia.org/wiki/1998_UEFA_Cup_Final Nisam siguran koliko je tacna ova formacija:
November 29, 20213 yr 1 minute ago, Meazza said: Na vikipediji ako pise da je igrac mogao da igra na toj i toj poziciji to je obicno na osnovu toga sto jeste igrao na toj poziciji u karijeri. Evo i sa Vikipedije, u finalu UEFA kupa 1998 je igrao centralnog veznjaka: https://en.wikipedia.org/wiki/1998_UEFA_Cup_Final Nisam siguran koliko je tacna ova formacija: Sa tobom sam se slagao. To je bila reakcija na kumsa. Edit: jebo te, gledao sam čoveka od njegove 17. godine gde god da je igrao. Edited November 29, 20213 yr by dragance
November 29, 20213 yr Vikipedija kaze da Jugovic jeste igrao CM u finalu KES 1991: https://en.wikipedia.org/wiki/1991_European_Cup_Final
November 29, 20213 yr Just now, dragance said: Sa tobom sam se slagao. To je bila reakcija na kumsa Znam bre Samo spustam loptu da se ne svadjate preko mene.
November 29, 20213 yr 1 minute ago, Meazza said: Znam bre Samo spustam loptu da se ne svadjate preko mene. Ih, ne treba nama posrednik za pičkaranje
November 29, 20213 yr Pa morao bi. Ali kao i uvek sa reprezentacijom, kada nije nacionalni ključ u pitanju, onda mora patkometrijski ključ. Da ne bude zabune, ovo važi za obe patke.
November 29, 20213 yr Trebala bi mu pomoc u vidu jos jednog CM-a. Valjda sa Modricem ne bi bio problem? Pazi sad ovo: ----------------Oblak---------------------- Srna-----Vidic------------Bilic------Jarni ----------Jugovic-------Modric------------ Prosinecki-------Piksi-------------Savicevic --------------Mijatovic----------------------
November 29, 20213 yr Ovo je znaci SrpskoHrvatska repka + Oblak .... Ne treba nam ono EX-YU Edited November 29, 20213 yr by Sandugp
November 29, 20213 yr 4 minutes ago, Meazza said: Trebala bi mu pomoc u vidu jos jednog CM-a. Valjda sa Modricem ne bi bio problem? Pazi sad ovo: ----------------Oblak---------------------- Srna-----Vidic------------Bilic------Jarni ----------Jugovic-------Modric------------ Prosinecki-------Piksi-------------Savicevic --------------Mijatovic---------------------- Ništa ne diraj.
November 29, 20213 yr Ama opet se plasim da nije lepo izbalansirano. Dejo mi je liability. Ako bude stani pani, menja ga Boban Umesto Mijatovica moze i Suker, ko god da je od njih dvojice u boljoj formi u tom trenutku.
November 29, 20213 yr 3 minutes ago, Sandugp said: Ovo je znaci SrpskoHrvatska repka + Oblak .... Ne treba nam ono EX-YU A Crnogorci? Susic je na klupi, moze i da pocinje umesto Piksija ako je u boljoj formi sto se mene tice.
November 29, 20213 yr Словенци: Катанец он беше дмц? Македонци: Панчев Босна: Сушић, КМ: Вокри ако треба за национални кључ...