November 14, 20231 yr E dragi Bitlsi, naterali me da konačno obrišem prašinu sa gitare. Skinuo akorde sa neta, prebiram, pevam i mnogo je lepo i mnogo je tužno.
November 14, 20231 yr ne znam da li je neko gledao "making of" od video spota? ima ga na disney chanellu. mnogo dirljivo. sa koliko ljubavi i tuge ringo i pol govore o dzonu i dzordzu. i jos se tu pojavio i piter dzekson. moracu jos koji put da pogledam
November 14, 20231 yr pesma stigla na no. 1 brit singles list. poz Edited November 14, 20231 yr by le petit nicolas
November 14, 20231 yr 1 minute ago, Ros said: ne znam da li je neko gledao "making of" od video spota? ima ga na disney chanellu. mnogo dirljivo. sa koliko ljubavi i tuge ringo i pol govore o dzonu i dzordzu. i jos se tu pojavio i piter dzekson. moracu jos koji put da pogledam oni kao klinci, verovatno, ni nisu bili svesni sta su uradili. jbg, zamisli da imas takve uspomene sa 8 banki. niko, osim njih dvojice, ne moze da skapira koji filmovi im se vrte u glavi.
April 7, 2024Apr 7 Tišma o Bitlsima: https://radar.nova.rs/kultura/bitlsi-60-godina-invazije-cuvene-grupe-na-ameriku/
September 26, 2024Sep 26 Sinoć sam, mimo običaja odgledao video o nastanku Here Comes The Sun Koincidencija je da je Abbey Road objavljen na današnji dan, 26. septembra.