Ras Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Opa, ozbiljan mladić! Smeju li deca bez pratnje odraslih?
gospa buba Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 smeju sa shkolom zar ima.ogranichenja? 17 valjda i nije vishe neko dete bilo bi bez veze. njemu je savremeni kao rodno mesto, tamo je vezbao da hoda, kad je bio u toj fazi sent from bubamoto
Caligula Posted September 11, 2019 Author Posted September 11, 2019 2 hours ago, Ras said: Za ozbiljno, ima li onih koji planiraju da idu? Ja jedino kao art terorista
Ras Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 2 minutes ago, gospa buba said: smeju sa shkolom zar ima.ogranichenja? 17 valjda i nije vishe neko dete bilo bi bez veze. njemu je savremeni kao rodno mesto, tamo je vezbao da hoda, kad je bio u toj fazi sent from bubamoto Ne bih potpisao saglasnost 1 minute ago, Caligula said: Ja jedino kao arkt terorista
InvisibleLight Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 22 hours ago, Caligula said: Шимпр овде Каубој ми дао пасњорд да се логујем и да поставим овде линк уместо њега јер он нема времена, има пуно посла Каже " ово је писао неки каубој у покушају, може то много боље и смисленије" atomski zdesna etnokonzervativac sreten petrovic
Caligula Posted September 12, 2019 Author Posted September 12, 2019 Ma da, ako kaze da je 2+2=4 ne treba mu verovati S tim sto je amater, suvise je blag prema biznismenki
InvisibleLight Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Misis neprijatelh mog neprijarelja je moj prijatelj Tuce s pogresnih pozicija, u pravu je za biznismenku, vladu itd, though
gospa buba Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 imam neki osecaj da bi bilo i vatrometa kad bi uvazenog kolegu sretena chachnuli kako treba
roksi Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 (edited) taj sreten lupeta sve u sesnaest. diskvalifikovao se u startu cim posmatra umetnost kroz prizmu estetike e: reducirala strasti:)) Edited September 12, 2019 by roksi
Caligula Posted September 13, 2019 Author Posted September 13, 2019 (edited) Takoe Roksi Rekoh odmah da je amater. Ovo kako zena zgrce pare shamanistickim idiotarijama i magarchi iskljucivo skolovane i jeste umetnost, bez zezanja. Edited September 13, 2019 by Caligula
nezvanova Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 nego invizibl, sta bi kod Novog na iventu. samo sam cula da je otkazan ili prekinut, jer zenske se usprotivile zbog iskljucivo muske ekipe panelista... evo, nasla nesto (jutros nije bilo)
InvisibleLight Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 Samo prekinut. Vida iz kontexta, mirjana d. Iz masine, marijana iz stanice i nznm ko jos Bice na tjubu tribina pa i to Nebojsa je pitom al i dalje istrajava da se o moci moze pricati samo s te pozicije
roksi Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 18 hours ago, Caligula said: Takoe Roksi Rekoh odmah da je amater. Ovo kako zena zgrce pare shamanistickim idiotarijama i magarchi iskljucivo skolovane i jeste umetnost, bez zezanja. mene fascinira sta taj "profesor estetike" predaje (ili je predavao)? i, zapravo, sta uopste znaci "profesor estetike"?? wtf
Caligula Posted September 14, 2019 Author Posted September 14, 2019 Estetika je koliko znam predmet na Filozofskom fakultetu, katedra. Inace je Estetika davnasnja filozofska tema, cudi me da to pitas. btw. ono sto kacis po fragmentima uglavnom je visoko estetizovano, ili barem one stvari koje sam zapamtio da si ostavljala (sem naravno performansa) so, cini se da estetiku volis i razumes.
Recommended Posts