Jump to content
IGNORED

kritika savremene umetnosti

Caligula

Recommended Posts

Posted

Kada bi neko napravio kondome sa likom Vucica, da li bi bio priveden?

Sent from my D5103 using Tapatalk

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
Posted
On 4/6/2018 at 15:11, Caligula said:

Bibo Strujo, spavas li mirno

jedva cekam, valjda bude direktan prenos

moze i moja baba da se izlozi Teslinim strujama, sto ne proba da se usteka u 60 Hz s nogama u blatu.

Posted
13 hours ago, 3opge said:

moze i moja baba da se izlozi Teslinim strujama, sto ne proba da se usteka u 60 Hz s nogama u blatu.

.... eh, to je kitch.

Nego sve mislim bice neki malfunction pa zena posle seanse najzad postane duhovita i autoironicna. To bi je naravno sjebalo kao umetnicu ali bi je poboljsalo kao coveka.

Posted

a mene zanima sto li ce na sve to reci, i kako rastumaciti sveti artperformans, brat veljo? :D

Posted
5 hours ago, Caligula said:

Nego sve mislim bice neki malfunction 

Don't be evil.:D

Posted

za ovaj najnoviji poduhvat mora da je dobila inspiraciju od svog ludog brata, taj ide naokolo i prosvetljuje mase pricama o Teslinoj komunikaciji s Marsovcima i taj rad

Posted

pa to i kazem, brat veljo ce sigurno imati neka svoja smatranja (pljuvanja, jer je pljuje nevidjeno gde god i kad god). a sad mu otela zivotnu temu i jos ce napraviti novce od toga :D

Posted

O jbt ovo je dakle ipak jos jedna obicna balkanska prica :D svadja u porodici

Nisam znao da joj je brat elektricar :happy:

Posted

jel iko prisustvovao otvaranju umetničkog kolona na kalemegdanu i ako jeste da čujemo utiske o teksturi mirisu i zvucima :fantom:

Posted

Nisam znao da je bilo neko sranje

gde, kada

Posted

Jedino sto mi se dopada je bukvalna veza izmedju sranja i Dragice, sve ostalo je na neki francuski nacin preterano :sleep:

Ovom Aslaniju znam otca, osrednji vajar, ekscentrik, cetvrtkom ne jede i ne pije nista sem kisele vode. OK lik.