Jump to content

NBA 21/22

Featured Replies

:D

Untitled1.thumb.jpg.09864a4964ade1ff4a29d512f9b9e878.jpg

:ziga:

Lillard WHO?

Tu je ovaj batica :) 

image.png.dff7835a88b76095b982c06f94b5a8cf.png

na kojoj cifri tač dauna™ je jokara? 

Mislim da je skupio 69 u karijeri a 12 u sezoni.
Neka neko ispravi ako sam zeznuo.

• Author

hehe 69

:Jova:

ja cele prošle godine držao Simonsa iz Portlanda u fantasy timu, strpljivo čekao se otvori put do protagonizma, a onda ga ne zadržim ga na kraju sezone i on sad cepa 25 pts i 7 ast svako veče.

doduše ove sezone sam uzeo Littlea i on bio solidan, ali je pre neki dan sjebao rame i ne igra do kraja sezone

a Isaac iz Magica poslednji put odigrao utakmicu pre 2 godine. više ga niko i ne spominje kao igrača. sad je počeo da piše knjige zajedno sa nekim far right youtuberom.

:dry:

Gledam onaj asist protiv Klipersa 127. put i izvalim kad krenu svi da ulecu na teren, sudija hvata Mareja za duks i ne da mu da se zaleti sa ostalima :D kako su tu fino trebali da popiju tehnicku.

Edited by Mos

2 hours ago, Mos said:

kako su tu fino trebali da popiju tehnicku.

I jesu, Reed je dobio, a Clippersi pogodili.

Zato je krajnji rezultat bio 130-128. Ja sam prvo misli da je bila greska u ESPN grafici (posto to na prenosu nije bilo pokazano), ali onda sam vidio da je bila tehnicka. Zato oni zamalo da izgube, jer je onaj zadnji sut Clippersa pogodio obruc.

Bilo bi lepo da Minesota dobije Jutu veceras. A Jokara ide na noge Janisu.

Capela ako ne zakuca, ne moze da pogodi..

Igra se ko na All-staru, nema cimanja u odbrani..

Al' se smorim kad gledam ovakvog Bogdana a znam da moze mnogo bolje, i da moze i ekipa bolje da ga koristi.

Guest
This topic is now closed to further replies.