Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted

Dominik Vilkins nije inicijalno bio izabran u top50 igraca, pa je sad pridodat, cenim da slicno ceka i Kartera za 100godisnjicu. Slican su "tip" igraca.

S tim sto bih ga ja lagano gurnuo vec sad ovde, umesto Pola Pirsa recimo.

Vince i Alex English su takodje jedini od top25 strelaca lige u istoriji koji nisu na listi.

Posted

treba cancellovati sve koji su glasali za Rodmana

taj lik u karijeri ima jednu sezonu sa više od 10 pts po utakmici i sad izaberu ga u top75 svih vremena. nebuloza.

Posted

RW, DL, pa i CP3, smešno. A nema Manua i Tonija. Cirkus.

Posted
5 hours ago, napadaj said:

Sramotno da nema Ti-Meka, Vebera, Bena Valasa i Vinsa. Van pameti je ovo sa AD-jem, Pirsom i Lilardom.

Bas sramota? Ajde da ne komentarisem Damea, ali sramota je sto je Obrva pre Bena Wallacea?

Posted

aman, Melo je na listi.

čemu dalji razgovori i analize?

• +1 5
Posted

ne znam cime je vince carter zasluzio da se nadje u ovim konverzacijama uopste, a webber je isto zestoko precenjen. t-mac nije video drugu rundu plejofa u karijeri. ako cemo iskreno, debeli somborski kocijas ima bolje argumente od svih tih likova. 

• +1 4
Posted

Tales from the Golden age

• +1 1
Posted

Kad bi bar postojao neki kriterijum po kom ih biraju pa i da ima smisla. Da li je popularity contest, ko ima vise Instagram pratilaca, ko je prodao najvise patike, ko je vlasnicima fransiza doneo najvise para. Svakako nije do uspeha i titula jer nema Manua i Parkera. Rasprave mogu biti beskonacne jer se sve svodi na to kog igraca vise volis i gde su te zakinuli u tome. 

Posted

A dobro, titule su ono vazda prepirke Žan Tabak vs Divac, milion lista ima "greatest players without title", ima imena da se smrzneš, ali kapiram da ima i do tih narativa tipa TD prosjek kao kod Rasa. Što se tiče bitnosti njega u momentima kada su se odlučivale titule, samo se zapitajmo je li bi radije njega za G7 ili Kavaija. A opet, šanse su da Kavaija i neće biti te sezone, ne samo u G7 :lolol: 

Posted (edited)

Pa cekaj, nisu ova dvojica bili Darkan slavljenicka cigara nego su bili 4x NBA sampioni. Cuj Vestbruk pre njih :lolol: ako je do atraktivnosti, onda opet gde je Vins?

Kriterijum nidje veze. 

Edited by Mos
Posted

Nema ni mrsavog Gasoula. Nesto mi sve deluje da im je All-NBA prvi tim bio glavno merilo.

Inace izbor je dosao kroz glasanje sadasnjih i bivsih igraca, trenera, GMova, broadcastera, bas sarena ekipa. Ne bih se iznenadio da je neko (AD) upao samo zato sto je neciji (Lempronov) ortak.

Posted
1 hour ago, Svarog said:

aman, Melo je na listi.

čemu dalji razgovori i analize?

anthony je 10. u istoriji po broju poena.

a stvarno ne vidim po cemu bi carter i mcgrady bili ispred westbrooka ili paula. ovaj drugi ce verovatno biti u top5 plejeva ikada.

howard je najvise pokraden a lillardov izbor je najveca smejurija. ako ne racunamo ove konobare iz pedesetih.

Posted

Parker je morao da upadne. Dejm je sprdnja.

• +1 1
Posted (edited)
3 hours ago, J.R. Cash said:

Bas sramota? Ajde da ne komentarisem Damea, ali sramota je sto je Obrva pre Bena Wallacea?

Ben: 4× NBA Defensive Player of the Year (2002, 2003, 2005, 2006)

Sve što je Dejvis uradio mi je dosta ispod ovoga, tj. ovo mi je veća stvar nego to što Dejvis ima više All-NBA i All-Star selekcija.

Edited by napadaj
  • +1 1
  • Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...