Jump to content

NBA 21/22

Featured Replies

9 minutes ago, garmonbozia said:

Tako što je gazio polukrug. 

I da nije gazio, kasnio je mnogo, Curry je odavno sutnuo i vec sam padao na zemlju. Cist i ekstremno glup Gordonov faul.

Drago mi je da su dobili jednu, nije da se nisu trudili. Ali utakmica zivota za Morrisa i Bonesa, Jokic maltene sta god je bacio uslo, GS generalno los i opet jedva. Mislim da je sledeca kraj.

• Replies 5.1k
  • Views 304.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

super sto nije metla.

moralo se jace na drejmonda. izazvati to govno prljavo.

Pijani Kari 33 poena.

Tompson 32, 7/11 trojke.

Daleko od toga da je Golden Stejt bio loš.

2 minutes ago, salerokada said:

Pijani Kari 33 poena.

Tompson 32, 7/11 trojke.

Daleko od toga da je Golden Stejt bio loš.

Dobro da, mnogo bolji u drugom poluvremenu, lose su odigrali prvo. Ali koja je verovatnoca da ce Curry i Klay da promase 5 slobodnih bacanja? Bilo je gomila sitnica koje su isle Denveru na ruku, npr. na kraju GS masi trojku u kontri gde je samo Jokic ostao, Wiggins promasuje putback zakucavanje itd.

Ma da, i meni je delovalo da su imali sreće. Naročito ta sekvenca.

Ali Tompson ih je baš punio, a Kari je bio odličan kada se lomilo.

Aj sad Bogi da napuni MIA i izjednace 

Navijaću za Memfis protiv ovih odvratnih flopera i protiv triple single igrača koji je navodno potcenjen a ne precenjen a sudije mu sviraju svaku pedesetu sečku na igrača sa loptom. 

kopac ociju ™

meni je grin ogavan

napravi barem 10ak sikirica od kojih mu 4-5 sude

covek je genijaln kosarkas, to ko spori ne zna sta gleda. ali jeste smece bio i ostao. 

Vratio se i Capela ,mogu do pobede .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

5 minutes ago, Joe D said:

covek je genijaln kosarkas, to ko spori ne zna sta gleda. ali jeste smece bio i ostao. 

ne sporim ja da zna 

kazem da bi zbog ovoga promenio pravila i sudio tri™ faula ... a ne obican

bogdan igra dobro ovu seriju ali mi je zao sto nije otisao u bakse. nisu mi simpa ali tu se vidi strog sistem bez siledzija.

bogdanu bi takva ekipa vise odgovarala.

citavu karijeru je u takvim ekipama. 

ovi sad bar stignu do plej ofa ali sakramento.. ono nigde nema. banda razularena

Edited by bradilko

Uvek bio dziber...

Bogdan se izgleda opet povredio. Mislim jos u prvom na onom prodoru protiv Takera. Igra još uvek, ali rekao bih da nije na 100%

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout