Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 21/22

Featured Replies

16 minutes ago, Zli Gli said:

Duvaj ga, preskoci onda ako nemas sta duze da napises. Dosadniji ste vi sa kukanjem kako nema s kim, evo placemo svi.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

nista od ovog sto ti pises nema veze sa jokicem

jokic se redovno kritikuje i za lose partije i za lose poteze u zivotu

familija mu takodje

i nemamo 6 topika o jokicu da se slucajno ne uvredi neki forumas ako procita sta negativno o njemu

pomiri se sa cinjenicom da ti je idol budaletina koja se nije vakcinisala i time sam sebe sprecio da bude najuspesniji teniser svih vremena

• Replies 5.1k
  • Views 321.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Idole nikad nisam imao, najblizi tome je bio Vins i u fudbalu par napadaca, tenisa nema ni na mapi nego sam pisao kontra jer ste ovde prava sekta po pitanju toga i bilo je odvratno citati.

4 hours ago, Zli Gli said:

Ovoliko se valjda ne loze i ne diskutuju o Nagetsima ni u Denveru. Nema decko pobednicki mentalitet a to ne treba ni da cudi jer nije imao gde ni da stekne, u Megi se igrao a reprezentaciju iskulirao ili igrao kao kurac, umesto tu da malo ocvrsne i kad je tesko (a Fiba kosarka je teska, pitajte i Janisa). Ovako vija licne statistike i milione sto po njega licno uopste nije lose, bice minimum dvostruki MVP regularne sezone sa nekim rekordima, iskoristio kurcobolju u embiej cirkusu pre plejofa. Sto se tice post sezone, ostace onaj incident one sezone kad je trebalo da ispadnu u startu i npr. sad 10 puta da igraju sa onakvim Klipersima, ispali bi svih 10 puta.

Ukratko, jedan go kurac za sad i zelim mu da postane sampion kao drugi najbolji igrac u nekom timu jer sa njim kao glavnim je mrka kapa, nije taj tip.

Veću glupost danas nisam čuo a slušao sam CNN ceo dan

bogdan uzeo stvari u svoje ruke

E jbg imali su sansu, promasise po trojku id ozvolise Jimmy-ju livadu za zakucavanje i sad im uvali tesku trojku... Odlican Bogdan ali ih ovaj unisti.

jbg

ako nista atlanta popravila utisak i pokazala da moze ravnopravno igrati u ovoj seriji

batler bas brutalan, atlanti ce trebati nesto slicno od janga u naredne dve kuci

Sjajni Pelikansi

e hvala ti za ovo. kad sam gledao, cudio se sto nisu svirali. posle se jos nesto bunio :D 

2 hours ago, napadaj said:

Sjajni Pelikansi

vala i belu tehniku da su bacali na kos i to bi ulazilo. svaka cast na suterskoj veceri.

sunsi jako losi u odbrani tranzicije, gde su generalno dosta dobri cele sezone. jos se i book povredio. bas divno vece. nema veze, idemo po dve pobede u louisianu.

Edited by Sundance Kid

Valjda nije ozbiljnije...

Od svih naših igrača, najdraže mi je kada Bogdan natrpa, ako je neko zaslužio ponašanjem, radom i zalaganjem, mislim da je on. Go Bogi. :heart:

Bilo bi lepo da kad već trpa, i ekipa pobedi.

7 hours ago, MiddleClass said:

Valjda nije ozbiljnije...

Zadnja loža, već je pauzirao ove sezone zbog slične povrede 2 nedelje, teško da će se vratiti u seriji koja će biti više nego zajebana u nastavku. Pelsi u naletu, puni samopouzdanja, agresivniji, poletniji, uopšte nisam siguran da Sunsi preživljavaju prvu rundu, izgledaju baš loše. A kao za inat Book sinoć odigrao jedno od najboljih individualnih poluvremena u plejofu - 31 poen, 7/9 za tri, bez ijednog slobodnog bacanja, jebeno nerealno kakav momenat za povredu. :sad:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.