Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, Zli Gli said:

Duvaj ga, preskoci onda ako nemas sta duze da napises. Dosadniji ste vi sa kukanjem kako nema s kim, evo placemo svi.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

nista od ovog sto ti pises nema veze sa jokicem

jokic se redovno kritikuje i za lose partije i za lose poteze u zivotu

familija mu takodje

i nemamo 6 topika o jokicu da se slucajno ne uvredi neki forumas ako procita sta negativno o njemu

pomiri se sa cinjenicom da ti je idol budaletina koja se nije vakcinisala i time sam sebe sprecio da bude najuspesniji teniser svih vremena

Posted

Idole nikad nisam imao, najblizi tome je bio Vins i u fudbalu par napadaca, tenisa nema ni na mapi nego sam pisao kontra jer ste ovde prava sekta po pitanju toga i bilo je odvratno citati.

Posted
4 hours ago, Zli Gli said:

Ovoliko se valjda ne loze i ne diskutuju o Nagetsima ni u Denveru. Nema decko pobednicki mentalitet a to ne treba ni da cudi jer nije imao gde ni da stekne, u Megi se igrao a reprezentaciju iskulirao ili igrao kao kurac, umesto tu da malo ocvrsne i kad je tesko (a Fiba kosarka je teska, pitajte i Janisa). Ovako vija licne statistike i milione sto po njega licno uopste nije lose, bice minimum dvostruki MVP regularne sezone sa nekim rekordima, iskoristio kurcobolju u embiej cirkusu pre plejofa. Sto se tice post sezone, ostace onaj incident one sezone kad je trebalo da ispadnu u startu i npr. sad 10 puta da igraju sa onakvim Klipersima, ispali bi svih 10 puta.

Ukratko, jedan go kurac za sad i zelim mu da postane sampion kao drugi najbolji igrac u nekom timu jer sa njim kao glavnim je mrka kapa, nije taj tip.

Veću glupost danas nisam čuo a slušao sam CNN ceo dan

• Haha 1
Posted

bogdan uzeo stvari u svoje ruke

• +1 1
Posted

E jbg imali su sansu, promasise po trojku id ozvolise Jimmy-ju livadu za zakucavanje i sad im uvali tesku trojku... Odlican Bogdan ali ih ovaj unisti.

Posted

jbg

ako nista atlanta popravila utisak i pokazala da moze ravnopravno igrati u ovoj seriji

batler bas brutalan, atlanti ce trebati nesto slicno od janga u naredne dve kuci

Posted

e hvala ti za ovo. kad sam gledao, cudio se sto nisu svirali. posle se jos nesto bunio :D 

Posted (edited)
2 hours ago, napadaj said:

Sjajni Pelikansi

vala i belu tehniku da su bacali na kos i to bi ulazilo. svaka cast na suterskoj veceri.

sunsi jako losi u odbrani tranzicije, gde su generalno dosta dobri cele sezone. jos se i book povredio. bas divno vece. nema veze, idemo po dve pobede u louisianu.

Edited by Sundance Kid
Posted

Od svih naših igrača, najdraže mi je kada Bogdan natrpa, ako je neko zaslužio ponašanjem, radom i zalaganjem, mislim da je on. Go Bogi. :heart:

• +1 7
  • Wub 1
Posted

Bilo bi lepo da kad već trpa, i ekipa pobedi.

• +1 2
Posted
7 hours ago, MiddleClass said:

Valjda nije ozbiljnije...

Zadnja loža, već je pauzirao ove sezone zbog slične povrede 2 nedelje, teško da će se vratiti u seriji koja će biti više nego zajebana u nastavku. Pelsi u naletu, puni samopouzdanja, agresivniji, poletniji, uopšte nisam siguran da Sunsi preživljavaju prvu rundu, izgledaju baš loše. A kao za inat Book sinoć odigrao jedno od najboljih individualnih poluvremena u plejofu - 31 poen, 7/9 za tri, bez ijednog slobodnog bacanja, jebeno nerealno kakav momenat za povredu. :sad:

• Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...