Jump to content

NBA 21/22

Featured Replies

nbabite

Ovo je da se popizdi, MPJ dobije loptu i ne zna sta ce sa njom, razmislja se 3 sekunde da li da opali trojku preko ruke, oce nece, oce nece, Barton trazi loptu, ovaj mu da i Barton brickuje trojku preko ruke. :isuse:

Kako je Portland uspeo da izgubi od File bez Embida i Harisa? 

Jebote, resetuj sudjenje na stara podesavanja, ovo ne lici ni na sta. Kriterijum ne postoji. Od pocetka sezone se na prodoru pusta zatvorski basket da bih nocas gledao kako se u bonusu sviraju dodiri na jebenom Dummondu u nekoliko uzastopnih poseda. U prelomnom posedu Niang drzi obe ruke na Nurkicu dok ovaj polaze i nista. Jeste da je jebeni medjed nije smeo da promasi polaganje, ali tu fal mora da se sudi.

Blazersi su se, posle ohrabrujuce kosarke na pocetku, u poslednje dve utakmice vratili losim navikama iz Stottsove ere. Napad se opet sveo na drkanje lopte i 1 na 5 herojstva, dok je svaki defanzivni posed serija mentalnih gresaka pomesanih sa preko kurca pristupom. Nominalno drugi najbolji odbrambeni igrac tima samo gleda u loptu ko neko kuce i zbog toga pusi tonu utrcavanja iza ledja i otvorenih trojki. Na sve to Billups je batalio drop i pik brani agresivnije. Plemenit pokusaj, ali osudjen na katastrofu 

Ne bih bio Chaunceyju u kozi. Mora da renovira temelje kuce i da je istovremeno odrzava funkcionalnom. Male su mu sanse.

Pazi Malone-a, zavrsava sa Bonesom. 

Sabijamo!

Neverovatno da se nakon 7 odigranih utakmica jos uvek ne nazire da Malone ima resenje za ove minute kada se nosioci odmaraju. Ovako ce izgubiti svaku tekmu na kojoj je Jokic ispod A-/B+ nivoa.

Hajp! :heart:

4 hours ago, 1n54jd3r said:

Neverovatno da se nakon 7 odigranih utakmica jos uvek ne nazire da Malone ima resenje za ove minute kada se nosioci odmaraju. Ovako ce izgubiti svaku tekmu na kojoj je Jokic ispod A-/B+ nivoa.

debeli 5, gordon 4, barton 3, bones 2, facu 1

druga postava: green, mpj, dozier, rivers, morris

zivela srbija!

Ajde da pripisemo ovaj slamp koji MPJ trenutno ima tome sto je potpisao max. Valjda ce se uskoro vratiti u normalu.

Gledao sam Denver sinoć, blagi užas. 

MPJ komedija.

Bukvalno su negledivi, osim kad sevne tu i tamo neka Debelova genijalnost. 

2 minutes ago, Mil@n said:

Gledao sam Denver sinoć, blagi užas. 

MPJ komedija.

Kad su me neka gospoda sa topika sprdali za njegov BBIQ pre neke dve godine, valjda pod medijskim hajpom :D

lopta je kriva

28 minutes ago, Milošica said:

Kad su me neka gospoda sa topika sprdali za njegov BBIQ pre neke dve godine, valjda pod medijskim hajpom :D

I dalje mislim da je on dovoljno talentovan i radan, te da se ovaj max koji su mu dali nece ispostaviti kao GM fail u rangu Divca.

brt, kakvo poredjenje. svaki ugovor u nba se moze uvaliti nekom. nedraftovanje doncica se ne moze uvaliti nikom.

Guest
This topic is now closed to further replies.