Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted

Sta vise duguje leba ti, samo od Jokiceve provizije moze da kupi lanac kladionica. 

• +1 1
Posted (edited)
17 minutes ago, Joe D said:

Sta vise duguje leba ti, samo od Jokiceve provizije moze da kupi lanac kladionica. 

Ma Misko je samo maska, zna se da sve to vodi A.C.

Edited by Milošica
Posted

Ajmo, ko otvara temu gradjanin Jokic?

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Posted

Opusti se, mi Jokicobranitelji smo sofisticirani. Mi priznajemo da je govnarski biti SNS simpatizer i kritikujemo jednim sloznim - sve izgubili dabogda. 

Mislim, vec znamo da ce sve da izgube. :lolol:

Posted

šta Jokara misli o video igricama?

i da li je poslao 2 kamiona puna javelina kao prilog za fondaciju Alex Len & Svi Mykhailiuk?

Posted

Igra cesto CS sa Teom i Bobanom. Ako ne prestane pre 30e ozbiljno cu se zabrinuti, mada vec je kriticno.

Posted

A mene ovde  prozvase najvecim Jokicevim hejterom:isuse:

Posted
1 hour ago, Micko8 said:

A mene ovde  prozvase najvecim Jokicevim hejterom:isuse:

ma ne, ti si bipolaran, nekad fanboy a nekad hejter...u proseku si neutralan

Posted
Opusti se, mi Jokicobranitelji smo sofisticirani. Mi priznajemo da je govnarski biti SNS simpatizer i kritikujemo jednim sloznim - sve izgubili dabogda. 

Mislim, vec znamo da ce sve da izgube. [emoji38]ol:
Denver ce sve da izgubi, to je jasno kao dan, ali gradjanin Jokic mozda uzme MVP nagradu opet... Sve izgubio dabogda.

Jel imamo nekog Somborca na forumu? Treba ispitati tu njegovu ergelu tamo, nekretnine, sve. Garant je dosta toga odradjeno preko stranackih veza, nije ova slika spontano nastala.

Posted
4 minutes ago, Zli Gli said:

Jel imamo nekog Somborca na forumu? Treba ispitati tu njegovu ergelu tamo, nekretnine, sve. Garant je dosta toga odradjeno preko stranackih veza, nije ova slika spontano nastala.

spacer.png

• +1 1
Posted
5 hours ago, Milošica said:

Ma Misko je samo maska, zna se da sve to vodi A.C.

sta ili ko je a.c.

Posted

A. C. A Vucic

Posted (edited)

Ladno Radojka

Edited by napadaj
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...