November 1, 20213 yr pa shta je prichao? mislim, brzina kojom su se razbezali autoriteti sa te grupe, ne znam shta mi tachno govori, ako bilo shta govori, osim da niko nije rad poginuti za svoja uverenja bilo kakva i iz bilo kojih razloga. meni i to ok, samo shto su putem mozda nekoga ubili, mozda nekoga osakatili i shta cemo sad s tim? srushene snove necu da knjizim, odrasli su ljudi Edited November 1, 20213 yr by gospa buba
November 2, 20213 yr Popular Post 16 minutes ago, Frank Pembleton said: ... Shiit has hit the fan dosta je bilo!
November 2, 20213 yr srbija je to milimoji, ona ravnopravno zdere svoju decu, bez izuzetka, nekog pre nekog kasnije, i ruznu i lepu, pametnu i glupu, i zdravu i kljakavu, srbiji je sve svejedno po tom pitanju i to je tako™ (prvo sam gledala da nije ludi samodejo, a i sad nisam sigurna da nije) Edited November 2, 20213 yr by gospa buba
November 2, 20213 yr Nagazilo ivermektince, Govane i ostalu žgadiju. Ima i ovih izliva. Mislim da je Kon najomraženiji svuda. Mrze ga i vakseri i antivakseri. Nešto ga mnogo ne žalim, sam je kriv što je šampion jadnosti i običan bednik.