October 31, 20213 yr Jedino što mi smeta u odgovoru je "ignorat".Brate, budala, ili neznalica je bolje. ... Shiit has hit the fan
October 31, 20213 yr Jedna forumašica tvrdila da HIV pozitivni mogu davati krv, ali ne i vakcinisani. Tamo u LA-u. Edited October 31, 20213 yr by mraki
October 31, 20213 yr ovaj bruno najeba edip. mozfa troluje. tj bolje da.sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 31, 20213 yr I ja sam pomiso da je trol, ali inače dosta tvituje i navodno ima ljudi koji ga znaju. Zadnjih 20ak tcitova kad se pogleda hronološki…
October 31, 20213 yr 7 hours ago, Frank Pembleton said: Jedino što mi smeta u odgovoru je "ignorat". Brate, budala, ili neznalica je bolje. ... Shiit has hit the fan Ignorant je neznalica.
October 31, 20213 yr Ignorant je neznalica.Znam i ja bi više voleo da je bilo "... neznalice" ... Shiit has hit the fan
November 1, 20213 yr Koji je sve ovo boost samopouzdanja i vrednosti za antivaxere iz grupe. Odjednom su priznati borci protiv kojih se ceo sistem okrenuo da ih unisti jer oni znaju Istinu.
November 1, 20213 yr Inače i potpisnica peticije protiv vakcinisanja, Medicinski stvarno ima strašne kadrove...
November 1, 20213 yr Inače i potpisnica peticije protiv vakcinisanja, Medicinski stvarno ima strašne kadrove... Da ona je potpisala to.I onda kad se oglasio Medicinski fakultet, tražila da se jasno napiše da se ona nije potpisala pod saopštenje uprave.A ovo sad je malo frkica, pa sad idu onom linijom NISTE ME DOBRO RAZUMELI od one budale antivakserke.I ova fora:Imate tamo tabele.A izvor:Neki sajt, negde objavio... Kako je malo potrebno da se govnari uplaše. I kako je to mnogo za ovu vlast. ... Shiit has hit the fan
November 1, 20213 yr https://www.blic.rs/vesti/drustvo/smenjen-ivermektin-doktor-lekar-iz-bizarne-vajber-grupe-uklonjen-sa-funkcije/d8l756d
November 1, 20213 yr Popular Post Da imamo i ovako: Quote Prof. dr Bojko Bjelaković iz Niša, jedan od lekara koji su bili administratori u bizarnoj vajber glupi "LNRE - Ivermektin preporuke", smenjen je sa funkcije načelnika Odeljenja za kardiologiju na Klinici za pedijatriju KC Niš. Kako saznajemo, u KC Niš danas je održan kolegijum, na kome je jednoglasno odlučeno da dr Bojko Bjelaković bude smenjen sa funkcije. Kako je "Blicu" rečeno na Medicinskom fakultetu u Nišu, danas je održan sastanak Dekanskog kolegijuma na kojem je odlučeno da se pokrene pravna procedura povodom istupanja prof. dr Bjelakovića. Kada smo pitali da li se to odnosi na istupanje u grupi gde se preporučuje lečenje ivermektinom, odgovoreno nam je potvrdno. Edited November 1, 20213 yr by vememah
November 1, 20213 yr On je valjda imao neko gostovanje na tv-u prošle nedelje... ... Shiit has hit the fan