Jump to content

antivaxx biseri

Featured Replies

Jedino što mi smeta u odgovoru je "ignorat".
Brate, budala, ili neznalica je bolje.

... Shiit has hit the fan

Jedna forumašica tvrdila da HIV pozitivni mogu davati krv, ali ne i vakcinisani. Tamo u LA-u.

Edited by mraki

ovaj bruno najeba ohmy.gif

edip. mozfa troluje. tj bolje da.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

I ja sam pomiso da je trol, ali inače dosta tvituje i navodno ima ljudi koji ga znaju.

Zadnjih 20ak tcitova kad se pogleda hronološki… :ph34r:

Izvor znanja...
f8019e8133ff2cfd9652dda39cd7a91b.jpg11f483656a134377665a7c0af56fa87d.jpgd8934198804df3af4cc3a203646cfcf7.jpg

7 hours ago, Frank Pembleton said:

Jedino što mi smeta u odgovoru je "ignorat".
Brate, budala, ili neznalica je bolje.

Ignorant je neznalica.

Ignorant je neznalica.
Znam i ja bi više voleo da je bilo "... neznalice"

FDGoLUYXsAED_V4?format=jpg&name=large

Koji je sve ovo boost samopouzdanja i vrednosti za antivaxere iz grupe. Odjednom su priznati borci protiv kojih se ceo sistem okrenuo da ih unisti jer oni znaju Istinu.

Inače i potpisnica peticije protiv vakcinisanja, Medicinski stvarno ima strašne kadrove...

Inače i potpisnica peticije protiv vakcinisanja, Medicinski stvarno ima strašne kadrove...

Da ona je potpisala to.
I onda kad se oglasio Medicinski fakultet, tražila da se jasno napiše da se ona nije potpisala pod saopštenje uprave.

A ovo sad je malo frkica, pa sad idu onom linijom NISTE ME DOBRO RAZUMELI od one budale antivakserke.
I ova fora:
Imate tamo tabele.
A izvor:
Neki sajt, negde objavio...

Kako je malo potrebno da se govnari uplaše. I kako je to mnogo za ovu vlast.

• Popular Post

Da imamo i ovako:

Prof. dr Bojko Bjelaković iz Niša, jedan od lekara koji su bili administratori u bizarnoj vajber glupi "LNRE - Ivermektin preporuke", smenjen je sa funkcije načelnika Odeljenja za kardiologiju na Klinici za pedijatriju KC Niš.

Kako saznajemo, u KC Niš danas je održan kolegijum, na kome je jednoglasno odlučeno da dr Bojko Bjelaković bude smenjen sa funkcije.

Kako je "Blicu" rečeno na Medicinskom fakultetu u Nišu, danas je održan sastanak Dekanskog kolegijuma na kojem je odlučeno da se pokrene pravna procedura povodom istupanja prof. dr Bjelakovića. Kada smo pitali da li se to odnosi na istupanje u grupi gde se preporučuje lečenje ivermektinom, odgovoreno nam je potvrdno.

Edited by vememah

On je valjda imao neko gostovanje na tv-u prošle nedelje...