May 28, 20222 yr 4 minutes ago, extragluv said: a otkada ofsajd ima veze sa golmanom a ne sa gol linijom? Sent from my STF-L09 using Tapatalk nema veze ni sa golmanom ni sa gol linijom već sa dva(bilo koja) igrača odbrane
May 28, 20222 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: nema veze ni sa golmanom ni sa gol linijom već sa dva(bilo koja) igrača odbrane Ali Benzema je bio iza 2 igraca za ponisten gol, cak 3 racunajuci golmana? Nisu igraci reala krivi sto su se liverpuldjani spetljali u odbrani?
May 28, 20222 yr 1 minute ago, aram said: Klop nema ideju šta sad Pa nek ubaci Firmina, sta vise ceka.
May 28, 20222 yr kakva je real skvadra. oni sad igraju defanzivo a mogu i ofanzivno. mogu sve da odigraju zavisno od protivnika. liverpul npr igra stalno isto. besomucno napadaju i zive samo od toga, ako prodje. real je univerzitet a liverpul je gimnazija ili elektrotehnicka skola.
May 28, 20222 yr 3 minutes ago, Midgeta said: Ali Benzema je bio iza 2 igraca za ponisten gol, cak 3 racunajuci golmana? Nisu igraci reala krivi sto su se liverpuldjani spetljali u odbrani? kako?
May 28, 20222 yr Pa nek ubaci Firmina, sta vise ceka.Čeka da izjednače ovako :(Evo sad one očajničke formacije 4-2-4
May 28, 20222 yr Just now, aram said: kako? Moja greska, ja sam videla sam iz drugog ugla kad su prikazali