SNARC Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Specijalizovao se Real..a pre svih Benzemara za ove plasticne klubove 1
Profesionalac Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Htedoh da napišem kod onog malopre šuta da Benc namešta nišan za penale. Jedino što mu penal stiže malo ranije. Kakav blackout sunce ti poljubim
John Coltrane Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 1 minute ago, radisa said: Stigoh sad kući iz bioskopa... 3 3
radisa Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Just now, John Coltrane said: A jbg, drugar pitao pre 3 nedelje, hoćemo na Dr Strangea, ja zaboravio za ovo... :( 2
aram Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 26 minutes ago, Weenie Pooh said: Ofsajd Benz, ladno će završiti utakmicu bez šuta u okvir. Kod kuće. Jureći rezultat 90 minuta. 1 1
Weenie Pooh Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 2 minutes ago, Lancia said: Ma nemate sanse, jbg. Bolje vam je da Siti udje u finale vidis ti sta ovi rade. Ničija nije dorela go zore ili kako se već kaže, ne mogu večno da se provlače. Uništiće ih LFC u finalu, MMW. (Ali nemoj da te to spreči da nastaviš da predviđaš suprotno ) 2 1
John Coltrane Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 2 minutes ago, radisa said: A jbg, drugar pitao pre 3 nedelje, hoćemo na Dr Strangea, ja zaboravio za ovo... :( Ne ukopavaj se dalje, samobanuj se 3 1
Lancia Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 1 minute ago, Weenie Pooh said: Ničija nije dorela go zore ili kako se već kaže, ne mogu večno da se provlače. Uništiće ih LFC u finalu, MMW. (Ali nemoj da te to spreči da nastaviš da predviđaš suprotno ) Daj boze
Lord Stef Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Uništiće ih LFC u finalu, MMW. Do 85. minuta. 3:1 za Real na kraju 1
Baldrick S. Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Just now, ArleKino said: Ćelavi prevarant. Najbolje da i ligu ispusti. Ima nas koji se nadamo
Recommended Posts