Jump to content

Планета Дина (2021)

Featured Replies

On 16.12.2024. at 21:02, Arkadija said:

život na Arakisu je brutalno surov, zahteva totalnu posvećenost i poslušnost. Ovo što su napravili da se Čani suprotstavlja sveopštem verovanju u Lisana al Gaiba, lupa šamar Polu, izdire se na časnu majku i slično  je bukvalno svetogrđe.

Tako i meni, kad kažem da je današnji woke feminizam glupost i svetogrđe, odmah mi opale šamar :sad:

Meme Reaction GIF by MOODMAN

4 minutes ago, Filozof manijak said:

Tako i meni, kad kažem da je današnji woke feminizam glupost i svetogrđe, odmah mi opale šamar :sad:

Meme Reaction GIF by MOODMAN

Ja mislio da ti voliš S&M... :fantom:

volim :wub:

Spoiler

300467484_475105507956060_68534514521198

ja reko nepomenik se opet javio a ono vi drljate nešto bezveze...

• 4 weeks later...

giphy.gif 

Nije dosta što proizvode Začin, moraju i Holzman efekat da prirodno generišu zbog radi likvifikacije peska :isuse:

Koje je onda tvoje objasnjenje?

Moje je objašnjenje da je Herbert crve koji plivaju peskom izmislio

• 2 weeks later...

Screenshot_20250205-011251.png

• 1 month later...
On 21. 1. 2025. at 17:45, Weenie Pooh said:

Moje je objašnjenje da je Herbert crve koji plivaju peskom izmislio

Jel beše Grant Morison reko da ludi kad ga pitaju ko pere Betmenovo odelo, ko mu popravlja Betmobil? Niko, to je jebeni strip. :D

Gledo sam film, nisam teo al sam gledo. Pa baš je siromašno, ko da su ga za 100$ snimili. Ne moramo čak ulaziti u detalje, kao kad npr Pol, vazda prefinjeni gospodin, uradi salto ispod točka one mašine što majnuje začin i kaže 'oh shit!'. Ni kad Gurni svira ko da drnda bendžo. Nego, ta je knjiga, uz sve svoje mane koje stvarno nisu bitne i svakako nisu na reditelju da ih ispravlja, zabavna pre svega jer je puna mirisa, ukusa, zvukova i boja, u stvarnosti i vizijama (koje su presudne). U filmu ima samo taj jadni Polov san, nijedna haludža, nešto malo dizajna (ko prati concept art današnice sramotno malo), kostimi su beda, kasting ko iz gangstesrkog filma, nijedan zaista neobičan lik, ništa nije twisted, onostrano, svemirski. Ništa da te trgne, nimalo malčice.

Što bi reko jedan moj poznanik - druže, previše malo si očekivao od sebe. Bedak totalni, sunovrat svih standarda.

Edited by Hermetico