December 27, 2024Dec 27 On 16.12.2024. at 21:02, Arkadija said: život na Arakisu je brutalno surov, zahteva totalnu posvećenost i poslušnost. Ovo što su napravili da se Čani suprotstavlja sveopštem verovanju u Lisana al Gaiba, lupa šamar Polu, izdire se na časnu majku i slično je bukvalno svetogrđe. Tako i meni, kad kažem da je današnji woke feminizam glupost i svetogrđe, odmah mi opale šamar
December 27, 2024Dec 27 4 minutes ago, Filozof manijak said: Tako i meni, kad kažem da je današnji woke feminizam glupost i svetogrđe, odmah mi opale šamar Ja mislio da ti voliš S&M...
January 21Jan 21 Nisam imao pojma za ovo objasnjenje kako se crvi tako brzo krecu https://www.youtube.com/shorts/yAjcHiQP3D8?feature=share
January 21Jan 21 Nije dosta što proizvode Začin, moraju i Holzman efekat da prirodno generišu zbog radi likvifikacije peska
March 20Mar 20 On 21. 1. 2025. at 17:45, Weenie Pooh said:Moje je objašnjenje da je Herbert crve koji plivaju peskom izmislio. Jel beše Grant Morison reko da ludi kad ga pitaju ko pere Betmenovo odelo, ko mu popravlja Betmobil? Niko, to je jebeni strip. :DGledo sam film, nisam teo al sam gledo. Pa baš je siromašno, ko da su ga za 100$ snimili. Ne moramo čak ulaziti u detalje, kao kad npr Pol, vazda prefinjeni gospodin, uradi salto ispod točka one mašine što majnuje začin i kaže 'oh shit!'. Ni kad Gurni svira ko da drnda bendžo. Nego, ta je knjiga, uz sve svoje mane koje stvarno nisu bitne i svakako nisu na reditelju da ih ispravlja, zabavna pre svega jer je puna mirisa, ukusa, zvukova i boja, u stvarnosti i vizijama (koje su presudne). U filmu ima samo taj jadni Polov san, nijedna haludža, nešto malo dizajna (ko prati concept art današnice sramotno malo), kostimi su beda, kasting ko iz gangstesrkog filma, nijedan zaista neobičan lik, ništa nije twisted, onostrano, svemirski. Ništa da te trgne, nimalo malčice.Što bi reko jedan moj poznanik - druže, previše malo si očekivao od sebe. Bedak totalni, sunovrat svih standarda. Edited March 20Mar 20 by Hermetico