Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted (edited)

Kupio nedavno onaj Mama’ s nešto povoljno u Maxiju i bio je nenormalno slan, ne pamtim ga takvog.

Edited by mraki
Posted
5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

oni su se ozbiljno ofucali

Načeo teglu i bacio

17 minutes ago, mraki said:

Kupio nedavno onaj Mama’ s nešto povoljno u Maxiju i bio je nenormalno slan, ne pamtim ga takvog.

Bojažljivo sam zbog tog sniženja uzeo teglu al sve je u redu sa ukusom. Inače ga dugo nisam nalazio.

Posted
1 hour ago, Haralampije said:

probaj, mada na slici onaj cepani i nije cepan vec mleven na sitno

A kakav je ukus?

Posted

nisam probao, video na linku koji si ostavio :)

Posted

Nisam ga odavno jela, malidzano je dobar, a meni je preslan Bakina tajna, bas ga pamtim kao razocarenje, recimo od prosle godine.

Posted

Bakina tajna nisam odavno kupio, ali pamtim ga kao dobrog. Čuo sam da od kad su u sastavu Atlantica više nisu tako “domaći”.

Ne mislim tu na vlasništvo, već automatizaciju proizvodnje. 

• 2 weeks later...
Posted
On 20.1.2020. at 1:50, mraki said:

Bakina tajna nisam odavno kupio, ali pamtim ga kao dobrog. Čuo sam da od kad su u sastavu Atlantica više nisu tako “domaći”.

Ne mislim tu na vlasništvo, već automatizaciju proizvodnje. 

Cirka 3 godine ima kako je automatizovano, problem je što i tehnološki nije isti ajvar od pre 10 godina

Posted (edited)

u prodavnicama miss chilli je na akciji nes kafa double filter, full flavour 200+25 gr za 440 din, pa kom je blizu i ko voli da pije, ovo je povoljno baš.

Edited by ordi
Posted
1 hour ago, ordi said:

u prodavnicama miss chilli je na akciji nes kafa double filter, full flavour 200+25 gr za 440 din, pa kom je blizu i ko voli da pije, ovo je povoljno baš.

Šta je to miss chili ?

• 3 weeks later...
Posted

Waikiki outlet u Zemun parku ima veeeliki izbor muških farmerki i pantalona od kepera ( onaj lep gladak pamuk ) i skroz divan kroj u raznim varijantama , uske, ravne,  šire... ) a i izbor boja ...a cene su od 499 do recimo 1999 dinara.  Kupila  za 1000 dinara 2 komada, ko salivene i jeftinije od gaća :D izvukli su i majice sa kratkim rukavima 

Isto to u Bigu u Višnjičkoj  samo malo više cene. Plus imaju fazon da potpuno isti komad bude duplo jeftiniji ako je proizveden recimo prošle godine  a ne tekuće, mislila sam da sam pobenavila gledajući cene pa mi prodavačica lepo objasnila učem je fazon. 

Posted

Ja kad sam jednom gledao u tom Waikikiju, bilo na oko baš lepih i dosta povoljih stvari, ali sve usko. :D

Posted
21 minutes ago, mraki said:

Ja kad sam jednom gledao u tom Waikikiju, bilo na oko baš lepih i dosta povoljih stvari, ali sve usko. :D

samo treba da odvojiš malo vremena i da dobro probrljaš na svim policama i ofingerima. ja sam izbunarila pantalone veličine 34-34 tačno to mi je trebalo. Činjenica da manjih brojeva ima više :D a i ekstremno velikih : D 

• 4 weeks later...