Jump to content

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

Kupio nedavno onaj Mama’ s nešto povoljno u Maxiju i bio je nenormalno slan, ne pamtim ga takvog.

Edited by mraki

5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

oni su se ozbiljno ofucali

Načeo teglu i bacio

17 minutes ago, mraki said:

Kupio nedavno onaj Mama’ s nešto povoljno u Maxiju i bio je nenormalno slan, ne pamtim ga takvog.

Bojažljivo sam zbog tog sniženja uzeo teglu al sve je u redu sa ukusom. Inače ga dugo nisam nalazio.

1 hour ago, Haralampije said:

probaj, mada na slici onaj cepani i nije cepan vec mleven na sitno

A kakav je ukus?

nisam probao, video na linku koji si ostavio :)

Nisam ga odavno jela, malidzano je dobar, a meni je preslan Bakina tajna, bas ga pamtim kao razocarenje, recimo od prosle godine.

Bakina tajna nisam odavno kupio, ali pamtim ga kao dobrog. Čuo sam da od kad su u sastavu Atlantica više nisu tako “domaći”.

Ne mislim tu na vlasništvo, već automatizaciju proizvodnje. 

• 2 weeks later...
On 20.1.2020. at 1:50, mraki said:

Bakina tajna nisam odavno kupio, ali pamtim ga kao dobrog. Čuo sam da od kad su u sastavu Atlantica više nisu tako “domaći”.

Ne mislim tu na vlasništvo, već automatizaciju proizvodnje. 

Cirka 3 godine ima kako je automatizovano, problem je što i tehnološki nije isti ajvar od pre 10 godina

u prodavnicama miss chilli je na akciji nes kafa double filter, full flavour 200+25 gr za 440 din, pa kom je blizu i ko voli da pije, ovo je povoljno baš.

Edited by ordi

1 hour ago, ordi said:

u prodavnicama miss chilli je na akciji nes kafa double filter, full flavour 200+25 gr za 440 din, pa kom je blizu i ko voli da pije, ovo je povoljno baš.

Šta je to miss chili ?

lanac prodavnica na jugu beograda :D

• 3 weeks later...

Waikiki outlet u Zemun parku ima veeeliki izbor muških farmerki i pantalona od kepera ( onaj lep gladak pamuk ) i skroz divan kroj u raznim varijantama , uske, ravne,  šire... ) a i izbor boja ...a cene su od 499 do recimo 1999 dinara.  Kupila  za 1000 dinara 2 komada, ko salivene i jeftinije od gaća :D izvukli su i majice sa kratkim rukavima 

Isto to u Bigu u Višnjičkoj  samo malo više cene. Plus imaju fazon da potpuno isti komad bude duplo jeftiniji ako je proizveden recimo prošle godine  a ne tekuće, mislila sam da sam pobenavila gledajući cene pa mi prodavačica lepo objasnila učem je fazon. 

Ja kad sam jednom gledao u tom Waikikiju, bilo na oko baš lepih i dosta povoljih stvari, ali sve usko. :D

21 minutes ago, mraki said:

Ja kad sam jednom gledao u tom Waikikiju, bilo na oko baš lepih i dosta povoljih stvari, ali sve usko. :D

samo treba da odvojiš malo vremena i da dobro probrljaš na svim policama i ofingerima. ja sam izbunarila pantalone veličine 34-34 tačno to mi je trebalo. Činjenica da manjih brojeva ima više :D a i ekstremno velikih : D 

• 4 weeks later...

u maksiju brokoli 500 gr 80 din