Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted
Krompir testo, njoke...
hvala, i u mojoj kući to se tako zvalo. baba italijanka, majka dalmatinka, čest prilog uz brodet, pileći paprikaš, ćufte u paradajz sosu....... radije su to pravile nego mutile pire. saću da kupim i uvalim ženi da stavi uz nešto.
Posted

pa nisu baš njoke, šufnudle idu samo sa prezlom ili sa makom, a njoke idu uz razne sosove. Šufnudle se jedu kao nezavisno jelo

Posted
da li je tačno da započinju dan sa nekom kirby himnom ? a što ovo oko varanja, nisu toliko dobri koliko se prikazuju ?
Ja cula to za himnu, tada davno bese pesma "If you believe, you're gonna make it"Znam par ljudi koji su kupili kirbi sa svim dodacima, i ne koriste nista od toga, samo kao klasican usisivac.Ako ga dobijas po ovako dobroj ceni mozda se i isplati, ja samo znam da njima ne bih dala ni dinara, zbog kompletne poslovne politike. Moja mama se jednom zeznula i pozvala u kucu prodavca kirbija, jedva smo ga izbacili iz kuce. Od tad, ne primam u kucu nikakve promocije.
Posted

ih, moja keva jedva ceka da dodju da joj ociste komplet stan za sendvice i sok :)

Posted
ih, moja keva jedva ceka da dodju da joj ociste komplet stan za sendvice i sok :)
Svaka cast tvojoj majci na zivcima. Ja sam se iznervirala samo dok sam iskucala recenicu :lolol:
Posted
Ja cula to za himnu, tada davno bese pesma "If you believe, you're gonna make it"Znam par ljudi koji su kupili kirbi sa svim dodacima, i ne koriste nista od toga, samo kao klasican usisivac.Ako ga dobijas po ovako dobroj ceni mozda se i isplati, ja samo znam da njima ne bih dala ni dinara, zbog kompletne poslovne politike. Moja mama se jednom zeznula i pozvala u kucu prodavca kirbija, jedva smo ga izbacili iz kuce. Od tad, ne primam u kucu nikakve promocije.
jednom davno moj kolega s posla rešio je da se bavi tim poslom pa me zamolio da, treninga radi, odradi promociju kod mene. ajd', važi, dođu on i jedna ženska i krenu sa demonstracijom. onda se zaigrao pa pokušao, najpre treninga radi, posle izistinski da nam ga proda. u jednom momentu, pitam ga jel on to vežba nastup ili stvarno misli da ćemo da damo 1000 maraka za usisivač. "što, pa baš je super, saće koleginica da zove šeficu da vidi za popust, pa na rate...". došlo do ozbiljnog, rekao sm mu da spakuje skalameriju u kutije (2 kom), sedne da popijemo piće i pričamo o drugim stvarima.
Posted
jednom davno moj kolega s posla rešio je da se bavi tim poslom pa me zamolio da, treninga radi, odradi promociju kod mene. ajd', važi, dođu on i jedna ženska i krenu sa demonstracijom. onda se zaigrao pa pokušao, najpre treninga radi, posle izistinski da nam ga proda. u jednom momentu, pitam ga jel on to vežba nastup ili stvarno misli da ćemo da damo 1000 maraka za usisivač. "što, pa baš je super, saće koleginica da zove šeficu da vidi za popust, pa na rate...". došlo do ozbiljnog, rekao sm mu da spakuje skalameriju u kutije (2 kom), sedne da popijemo piće i pričamo o drugim stvarima.
Ovo boldovano je taktika, i obavezno se primenjuje kad krene neckanje.Sta znam, obe osobe koje licno poznajem a da su kupile kirbi su vrlo podlozne nagovaranju, pritom jedna uopste nije u materijalnoj poziciji da lagodno placa usisivac 2000EUR a platila je, u ratama naravno.
Posted

nama prodavac rekao da smo kao porodica Adams koliko smo ga ispomerali i zezali po principu bolje mi njega nego on nas..i uopste mi nece biti jasno kako neko moze da da tih koliko vec hiljada eura za usisivac a jos nejasnije kako moze neko da ga nagovori na takvo nesto,pa nije to 10e nego hiljada...

Posted
pa nisu baš njoke, šufnudle idu samo sa prezlom ili sa makom, a njoke idu uz razne sosove. Šufnudle se jedu kao nezavisno jelo
Isto je testo. I šufnudle možeš da spakuješ sa recimo kiselim kupusom ili sosovima npr. od sira...
Posted (edited)
nama prodavac rekao da smo kao porodica Adams koliko smo ga ispomerali i zezali po principu bolje mi njega nego on nas..i uopste mi nece biti jasno kako neko moze da da tih koliko vec hiljada eura za usisivac a jos nejasnije kako moze neko da ga nagovori na takvo nesto,pa nije to 10e nego hiljada...
Kako sam skapiro, on ti izracuna koliko das za pet-sest obicnih usisivaca (koliki je vek Kirbija), koliko das za upropascene tepihe i parket, hoblovanje, koliko ti se zivot skrati zbog grinja, prasine i uopste prljavstine, te kada sabere razunicu ispadne da ces kupovinom Kirbija da ustedis dvadesetak hiljada evra.
... dodushe, ja sam 1.7 advanced potrosac, napalim se na internet-sliku, ni prodavac mi ne treba :D Edited by CowBoy
Posted

Shoot me, ali nema sanse da me ikada ubede da je kirbi toliko kvalitetan da vredi tolike novce. Da jeste, prodavao bi se u prodavnicama, ili kao profesionalna oprema. Ovo misljenje vazi za sve sto se prodaje putem pormocija. Dalje, ako uzmemo u obzir da prosecan usisivac kosta 50EUR, a kirbi sa svim dodacima 2000EUR (toliko kosta kad se kupuje preko promocije) ispada da za te pare mogu da kupim 40 regularnih usisivaca. Prljavstine, grinje i prasina u nekoj ekstremnoj meri skracuju zivot samo ljudima sa alergijama, i u ekstremnim kolicinama obicnim ljudima. Uostalom, grinje zive i na ljudskom telu.

Posted (edited)
Shoot me, ali nema sanse da me ikada ubede da je kirbi toliko kvalitetan da vredi tolike novce. Da jeste, prodavao bi se u prodavnicama, ili kao profesionalna oprema. Ovo misljenje vazi za sve sto se prodaje putem pormocija. Dalje, ako uzmemo u obzir da prosecan usisivac kosta 50EUR, a kirbi sa svim dodacima 2000EUR (toliko kosta kad se kupuje preko promocije) ispada da za te pare mogu da kupim 40 regularnih usisivaca. Prljavstine, grinje i prasina u nekoj ekstremnoj meri skracuju zivot samo ljudima sa alergijama, i u ekstremnim kolicinama obicnim ljudima. Uostalom, grinje zive i na ljudskom telu.
upravo sam to ja govorila i ovom nasem prodavcu..da sam za te pare ja na ti sa mojim grinjama pa cu cak i razviti 1 ljubavnu vezu ako treba i potrositi novce na auto/opremu za hobi/putovanja nekoliko/renovirati kuhinju... Edited by ivy
Posted
upravo sam to ja govorila i ovom nasem prodavcu..da sam za te pare ja na ti sa mojim grinjama pa cu cak i razviti 1 ljubavnu vezu ako treba i potrositi novce na auto/opremu za hobi/putovanja nekoliko/renovirati kuhinju...
Ja mu rekoh nesto slicno :D Pritom, ovaj je imao sliku grinje uvecanu jedno milion puta, i onda je u nekom trenutku izvukao iz fascikle i stavio pred nas i postavio pitanje ozbiljnim glasom: Znate li sta je OVO? :lolol:@Cowboy, ne zameri na ovoj pljuvacini po kirbiju, no podeli sa nama ako upotrebis nesto od tih dodataka.