Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted
Moja keva imala i prodala posle 6 meseci (za pola kinte koju je dala) i kupila redovan usisivač.Kumova keva ima, nije ga izvadila iz šifonjera jedno godinu dana, a inače je picajzla za briskanje i čišćenje.Ja mislim da je to vrhunsko bacanje para.
+1 kupi kvalitetan usisivač za te pare.
Posted
Moja keva imala i prodala posle 6 meseci (za pola kinte koju je dala) i kupila redovan usisivač.Kumova keva ima, nije ga izvadila iz šifonjera jedno godinu dana, a inače je picajzla za briskanje i čišćenje.Ja mislim da je to vrhunsko bacanje para.
Ama zbog cega (prodala/drzi u sifonjeru), ne kapiram - vidim da dobro usisava (sto je valjda poenta) a ima da se nadje polovan za 200+E + traje jako dugo - zato i pitam ovde da resim tu zagonetku, kako to da neko plati 1000 E za nesto sto vredi manje od obicnog dobrog usisivaca (koji je takodje 200+E)Kvare se, potrebni su cesti servisi, u cemu je puanta?Btw. sva usisavala koja smo do sada kupovali (nova) su trajala max 2 godine da valjaju, posle toga su se kvarila i slabo usisavala. Dgjbm, zato sam se i nameracio na ovo skupo chudo.Dajte neku pricu ili anegdotu ako vas ne mrzi :(
Posted

Znam da je moja keva kukala da je težak i glomazan, da ne mož' da dohvati u basic postavci šta treba (iza ovoga i ispod onoga), pa onda mora da namesti ono crevo što ima kao na normalnom usisivaču, a nervirali su je silni dodaci koje je videla kako se koriste i odmah zaboravila. Generalno, mislim da prosečan korisnik može iz cuga da zaboravi na turbo/voda/para/usisavanje zavesa i plafona, poliranje parketa i ostale neverovatne mogućnosti koje Kirby ima.Jedini koga znam da koristi Kirbija je lik koji je kupio spravu, i sa ženom išao po kućama, radili velika spremanja (ne znam dal' se i dalje bave time, ali znam da se hvalio kako im fino ide)...

Posted (edited)

Pa evo gledao jos po forumima - ako se neko zali zali se na cenu i glomaznost. Meni ne smeta glomaznost a placam ga cetiri puta jeftinije (nasao coveka) - tako da ipak kupujem.Na kraju, dosta njih ga ima vec desetljecima i tek po nekad mu zamene po koji deo, niko se ne zali na mehaniku, samo na buku i tezinu.

Edited by CowBoy
Posted (edited)

Ako ga kupuješ po ceni 'običnog' usisivača, onda i nije neka mudrolija... Proveri pošto su kese, čini mi se da je neko kukao i na to...

Edited by historian
Posted

Postoji I nacelni problem: kompanija Kirbi svoj uspeh duguje brutalnom varanju starih I nemocnih ljudi. Pozivam na potpuni bojkot tog smeca, novog ili polovnog.

Posted

da li je tačno da započinju dan sa nekom kirby himnom ? a što ovo oko varanja, nisu toliko dobri koliko se prikazuju ?

Posted (edited)
Ako ga kupuješ po ceni 'običnog' usisivača, onda i nije neka mudrolija... Proveri pošto su kese, čini mi se da je neko kukao i na to...
Kesa je 1000 dindzi, ali kod mog coveka™ 300. Menja se na 4 meseca. Garancija 2 godine (vise nego sto mi prosecan usisivac traje) i dobijam sve dodatke za koje treba prekopati kompletan jutjub radi diplomiranja na istim.@Dabovic: e jbg, po toj logici ne bi trebalo bojkotovati samo vodu i vazduh. Edited by CowBoy
Posted

Pa ako je kao obican po ceni, onda uzmi, to je retka ponuda (da nije ispao iz kamiona?). Mada, ljudi to koriste za biznis po kucama i dobro im ide

Posted

Imas od dvesta pa navise, uglavnom stizu iz EU (ne verujem da su ispali iz kamiona, ovaj tip ih prodaje&dobija po tri-cetiri komada nedeljno)

Posted (edited)
da li je tačno da započinju dan sa nekom kirby himnom ? a što ovo oko varanja, nisu toliko dobri koliko se prikazuju ?
to sa himnom smo obradjivali vec, setice se neko :lolol:a oko varanja, nije to varanje u vezi s kvalitetom, to je dobra mashina, ali prodavci idu na mrcvarenje starih ljudi, dok ih ne prisile da iz stanja neprijhatnosti kupe neshto, sto im ne treba, za skupe novce. kao i svaka prodaja telefonom, ili na gajbi, ko ih pusti. kao oni mafijashi sto valjaju filtere za vodu. sa dedom je jedan hteo i da se bije, taj sa filterima... Edited by thermal bug
Posted
Mi smo ih zvali kurčići.
+1
Posted
Tako je i meni pricao drugar koji je prodavao usisivace. Kaze da su kao sekta.
Posted
to sa himnom smo obradjivali vec, setice se neko :lolol:a oko varanja, nije to varanje u vezi s kvalitetom, to je dobra mashina, ali prodavci idu na mrcvarenje starih ljudi, dok ih ne prisile da iz stanja neprijhatnosti kupe neshto, sto im ne treba, za skupe novce. kao i svaka prodaja telefonom, ili na gajbi, ko ih pusti. kao oni mafijashi sto valjaju filtere za vodu. sa dedom je jedan hteo i da se bije, taj sa filterima...
E to, to, zato su mi na nisanu.
Posted (edited)

Duplo

Edited by Marko M. Dabovic