Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted
On 23.8.2023. at 13:46, nisam ja said:

Nije baš adekvatna tema al može da pripadne.

de da kupim frotirske pokrivače? Ovi neki matori se konačno dezintegrisali. 

Nema Velebit u NS?

Posted
On 23. 8. 2023. at 13:46, nisam ja said:

Nije baš adekvatna tema al može da pripadne.

de da kupim frotirske pokrivače? Ovi neki matori se konačno dezintegrisali. 

Mi imamo neke nove iz Stefana, dobro se drže treću godinu ali se ne koriste previše. Po kvalitetu ipak cenim da nisu kao neki praistorijski koje imaju moji roditelji (još uvek se nisu raspali a stariji od mene), ali šta danas jeste...

Posted
16 minutes ago, I*m with the pilots said:

Mi imamo neke nove iz Stefana, dobro se drže treću godinu ali se ne koriste previše. Po kvalitetu ipak cenim da nisu kao neki praistorijski koje imaju moji roditelji (još uvek se nisu raspali a stariji od mene), ali šta danas jeste...

Imam njihove peskire, dobri su

Posted (edited)

Rana ravioli 170 dinara u italijanskoj radnji u Cvijicevoj (spanac i pecurke).

Ne kupujem to inace, mozda par puta jesam, ali vidim da su maksiju 450 dinara. Pakovanje 250gr

Edited by Sandradjer
  • Hvala 2
Posted

Pola Arome na akciji, a kasirka u pauzama secka nove narandžaste papiriće sa cenama. Npr. kesa ajsberg salate 50-ak umesto 180 din, Franc Jozef obroci od tunjevine po 230 umesto 450 itd. Puca im balon...

• +1 2
  • Wub 1
  • Hvala 2
Posted

Da l je Aroma prva poklekla. Nisam usla u supermarket od proslog ponedeljka :D. Sve po nekim malim radnjicama :D

Posted

večeras u maksiju nijedan sladoled, čokolada, keks na sniženju... čak ni one male mars snikers...

jedna radnica se šeta između rafova i viče kolegi, nešto sam htela još da kupim i sad ne mogu da se setim šta, a kolega kaže, nešto slatko majonez?

kad je devedesetih bila glad, to se uvek pominje kao vreme margarina na leba. mene zanima da li je tada margarin bio jeftiniji od majoneza ili ljudi generalno ne vole majonez pa su jeli margarin.

Posted

Možda Aroma koristi priliku...jel' ide neko u njihove prodavnice inače, jesu li i oni divljali sa cenama?

Posted (edited)
7 minutes ago, slepa živana said:

večeras u maksiju nijedan sladoled, čokolada, keks na sniženju... čak ni one male mars snikers...

jedna radnica se šeta između rafova i viče kolegi, nešto sam htela još da kupim i sad ne mogu da se setim šta, a kolega kaže, nešto slatko majonez?

kad je devedesetih bila glad, to se uvek pominje kao vreme margarina na leba. mene zanima da li je tada margarin bio jeftiniji od majoneza ili ljudi generalno ne vole majonez pa su jeli margarin.

ne bih da insistiram, tad je nana pravila majonez kotkuce, a margarin je bio teza tehnologija, pa zato :hihi:

ne videh djordjija :lolol:

Edited by gospa buba
  • +1 1
Posted
9 minutes ago, slepa živana said:

Ne ide majonez na hleb sam od sebe, mora tu da se doda izmedju makar ona raspala alpska kobasica.

Pohovane tikvice, hrana 90tih. 3 najjeftinija sastojka tada - brasno, jaja i tikvice. A kad se nema ni za to onda palacinke od brasna i vode i sa kristal secerom.

• +1 3
Posted (edited)

sad u nocnom maksiju. paradajza nema, paprike i breskve trule na ochigled, al zato djumbira na veshkorpe kolko ocesh. shta jede narod uopshte :blink:

Edited by gospa buba
  • +1 1
Posted
22 minutes ago, Shan Jan said:

Ne ide majonez na hleb sam od sebe, mora tu da se doda izmedju makar ona raspala alpska kobasica.

pa ne znam koja ti je to teorija. margarin nema nikakav ukus. mora bar da se posoli. a majonez ima i senf i limun ili već neku kiselinu, pa jaja makar u tragovima... sve to kako tako miriše na jelo

Posted

Majonez je bio luksuz. Jbg ja sam odrastao na margarinu. Posledice su verovatno te da sada moram da pazim šta jedem. 

drugim rečima bolje se ubi čoveče. 

• +1 1