pbg12345 Posted January 2, 2022 Author Posted January 2, 2022 dobijamo ovo ubili su nas u skoku za sad, ali promenice se to 1
J.R. Cash Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 (edited) Ne znam da li je groznija energija ovog tima ili energija u hali. Svaka nicija lopta njihova. To je nedopustivo u utakmici u koju si usao sa tri vezana poraza. Edited January 2, 2022 by J.R. Cash
J.R. Cash Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 (edited) Jebote, hoce li neko prici Walleru?! Jednog sutera imaju i niko mu ruku nije digao od pocetka utakmice. Malina trazi da igraju jace, a petorka Najlepsi sut, Sanadze, Djokovic, Pecarski i Marinkovic. Energija u minusu. Edited January 2, 2022 by J.R. Cash
Nikodije Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 "we have one small foul", dokle ce nasi treneri da prevode mali faul bukvalno, bas me zanima
Nikodije Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 malina treba sam da ode, ovo bas grozno izgleda.
J.R. Cash Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 90% tima treba da ode. Ne moze da se igra takmicarska kosarka sa Pecarskim i ostalim mrtvacima.
Nikodije Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 to na leto, sada mozes samo trenera da promenis.
J.R. Cash Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Evo sad cu da trosim Malinu zbog nade da ce neki Dzoli Mijatovic pronaci zivot u Pecarskom.
Nikodije Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 1 minute ago, J.R. Cash said: Evo sad cu da trosim Malinu zbog nade da ce neki Dzoli Mijatovic pronaci zivot u Pecarskom. borac umesto da raste iz godine u godinu, izgleda sve losije.
Nikodije Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 radojkovic i spendl gledaju snimak na 26 razlike minut pre kraja, javorova skola.
pbg12345 Posted January 2, 2022 Author Posted January 2, 2022 2 hours ago, J.R. Cash said: Evo sad cu da trosim Malinu zbog nade da ce neki Dzoli Mijatovic pronaci zivot u Pecarskom. jbg brate, trosi se sam atmosfera oko kluba je ogavna sto je paradokslano, jer cacanska kosarka rezultatski odavno nije bolje stajala to sto borac gubi utakmcie u aba ligi najmanji je problem ali ovakva atmosfera na utakmicama, uopste oko borca, jeste alarmantno @kud u maglu Simoviću vracamo se jaci nego ikad ekipa sa zeleznicke stanice uzvraca udarac mihailo novi trener, sinovi na parket u dresu borca kad stariji zavrti pik sa krsmanovicem, nece aba ligasi znati sta ih je snaslo
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 nisam znao da je prof nikolić dve godine bio trener borca 78/80 2
Recommended Posts