harper lee Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Cici sad moze na duuuuugu pauzu. No, on i nije bio pretnja za Novaka na ovom turniru, treba gledati Medvedeva i Zvereva.
mlatko Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Bilo je i za očekivati, jako igra ovaj Carlos. Zatvorio je Cicija bukvalno u Alkatraz i omogućio mu je da se eto prvi olakša u WC-u da ne mora trpeti pred kamerama i mikrofonom.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
harper lee Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Just now, mlatko said: Bilo je i za očekivati, jako igra ovaj Carlos. Zatvorio je Cicija bukvalno u Alkatraz i omogućio mu je da se eto prvi olakša u WC-u da ne mora trpeti pred kamerama i mikrofonom. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Rano je jos za Alkaraza ali mirise da ce biti ekstra igrac. Ovakve pobede samo ce da mu ubrzaju put do nekog finog mesta na listi i podignu samopouzdanje dugorocno ali me ne bi iznenadilo da ispadne vec u sledecem mecu.
Tsai Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Baba sera nije bio pretnja na ovom turniru ali svakako jeste za year end no.1 tako da je ovo sjajna vest
harper lee Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 5 minutes ago, Tsai said: Baba sera nije bio pretnja na ovom turniru ali svakako jeste za year end no.1 tako da je ovo sjajna vest Taj je rekord spakovan, mislim da Novak vise uopste ne razmislja o tome. Jeste da Stefi ima tih 377 nedelja ali objektivno zenski i muski tenis nisu isti sport.
mlatko Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Rano je jos za Alkaraza ali mirise da ce biti ekstra igrac. Ovakve pobede samo ce da mu ubrzaju put do nekog finog mesta na listi i podignu samopouzdanje dugorocno ali me ne bi iznenadilo da ispadne vec u sledecem mecu.Na žalost, tako je. Na Ducijevu žalost Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Time Crisis Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 30 minutes ago, harper said: Taj je rekord spakovan, mislim da Novak vise uopste ne razmislja o tome. Jeste da Stefi ima tih 377 nedelja ali objektivno zenski i muski tenis nisu isti sport. Trenutno on i Sampras imaju po 6, bilo bi lepo da sam ima 7 2
Mil@n Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Bilo je ovakvih mnogo, mlada si, očekivanja od tebe su nula, samim tim i pritisak, opustiš se i šamaraš. No, kada se situacija obrne, a za Alcazara se obrće as we speak, tu se vidi ko ima cojones, a ko otpada i često zaglavi na tom stadijumu. U ovom momentu bukvalno su iste šanse da bude 5 godina no 1 i da ne uđe nikad u tipa top 5.
iDemo Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 4 hours ago, mlatko said: ç Nisam siguran za ç. 1
ObiW Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Jel gledo neko ovu mukicu Osaku na konf za štampu? Bukvalno se raspala na sastavne delove. Pred kamerama samu sebe pita gde sam ja krenula i zašto tamo idem kad mi dolazak na cilj ne čini zadovoljstvo.
ObiW Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Tiafo možda nije u prvih 25, ali se šiba sa Rubljevom ko Ali sa Frejzerom, a manipuliše publikom ko Mik Džeger.
Recommended Posts