ArleKino Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Ja i dalje ne vjerujem da postoji igrač koji se zove Saelemaekers, u mojoj glavi to je flamanski naziv za šefa prodaje. Gledam rostere i prvo mi upada u oči ogroman broj igrača u svakom timu. Skupi su to pogoni za održavanje, a nema nekih superzvijezda u prajm-godinama. Link to comment
crtamOrasi Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 На крају ништа нисмо успели да продамо, сви који су отишли су позајмица плус опција откупа или истек или раскид уговора. Трећи по нет потрошњи у Европи Link to comment
goofs Posted September 1, 2021 Author Share Posted September 1, 2021 Ja bih dodao jos i da je Inter odradio bas dobar prelazni rok, zbog okolnosti morali su da prodaju dva ponajbolja igraca, ali su uspeli da pokrpe rupe i zadrze ostatak novca. Tanja je to ekipa nego prosle godine, ali nije potpuni raspad sistema kao sto je delovalo u nekim momentima. 1 Link to comment
crtamOrasi Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Atalanta je isto imala solidan prelazan rok. Jeste otisao Romero, ali su Muso i Kopmejners bruka dobra pojacanja. Mislim da trenutno nema bolje ekipe od njih. Lazio odlican posao napravio dovodjenjem Zakanjija za bagatelu Link to comment
John Coltrane Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Meni je nestvarno da su, posle onakvih nastupa na EP, sačuvali oba beka. Link to comment
crtamOrasi Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 (edited) Meni je cudnije sto niko nije bacio ozbiljne pare na Zapatu. edit: mada, sad vidim da ima vec 30, ipak ne Edited September 1, 2021 by crtamOrasi Link to comment
ArleKino Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Neka je i ovaj Juve prodisao odlaskom prevare Ronalda. 2 Link to comment
John Coltrane Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Pirlo nema pojma, Alegri utegao… 1 Link to comment
ljubicica Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 U jednom trenutku korneri 13:0..... Boriće se sa Fiorentinom za ulazak u Le [emoji3]Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka Link to comment
goofs Posted September 12, 2021 Author Share Posted September 12, 2021 Vlahovic dva komada protiv Atalante, doduse oba iz penala, tri gola na tri utakmice, kako je krenulo Atletiko ce da se pojede sto nisu isporucili onih 70M. 2 Link to comment
Bogotac Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Dobro igramo,Lautaro za novo vodjstvo. Link to comment
levi Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 nešto ih Sampdoria ne respektuje mnogo, izjednačili i napadaju da daju treći Link to comment
mlatko Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 nešto ih Sampdoria ne respektuje mnogo, izjednačili i napadaju da daju trećiSramota! Da tako napadaju nedužni klubInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
MiddleClass Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Sta ste se rastrcali?! Link to comment
Recommended Posts