Jump to content
IGNORED

Bundes liga i ostale ober lige, sve sezone

renne

Recommended Posts

Nisam skoro video da neki golman ima toliko srece, kao sto je imao ovaj Augsburga danas. Svaki sut je isao bukvalno u njega (5 zicera minimum). Onaj ponisten gol na 1-1 ne kapiram; protivnicki igraci su mu dodali loptu.

Edited by Miljenko
3 minutes ago, Lancia said:

Kakve veze to ima, jel Augsburg nesto gresan da im jebes mater?¿ Bzvz bas.

Na Bundes Liga temi smo, čoveče, pišemo o fudbalu za tvoje sentimente prema gradu nemam komentar. 

Ne učitavaj :thumbsup:

Just now, John Coltrane said:

Na Bundes Liga temi smo, čoveče, pišemo o fudbalu za tvoje sentimente prema gradu nemam komentar. 

Ne učitavaj :thumbsup:

OK onda samo sportski, zelim Eliti da ispadne iz Bundes lige :)

• +1 1
  • Haha 1
4 minutes ago, Lancia said:

OK onda samo sportski, zelim Eliti da ispadne iz Bundes lige :)

Zbog mog komentara današnjeg meča i sramnog valjanja igrača Ausgburga?! 

Upravo je to ostrašćenost, nisi ni gledao tekmu. A prilično sam siguran da ne bi znao da nabrojiš 3 igrača oba tima. Al ajde što da malo ne flejmuješ.

Just now, John Coltrane said:

Zbog mog komentara današnjeg meča i sramnog valjanja igrača Ausgburga?! 

Upravo je to ostrašćenost, nisi ni gledao tekmu. A prilično sam siguran da ne bi znao da nabrojiš 3 igrača oba tima. Al ajde što da malo ne flejmuješ.

E ajde prekini, da ne odemo u druge vode :) prijateljski sam objasnio zasto se radujem pobedi Augsburga, s obzirom da sam video ljutiti smajli, nista ne uvazavas - nikakvu dalju informaciju neces dobiti.

5 minutes ago, Lancia said:

E ajde prekini, da ne odemo u druge vode :) prijateljski sam objasnio zasto se radujem pobedi Augsburga, s obzirom da sam video ljutiti smajli, nista ne uvazavas - nikakvu dalju informaciju neces dobiti.

Koje “druge vode”? 

Opet ponavljam da sam komentarisao fudbalski aspekt. Uostalom vidi šta je Miljenko napisao, možda ti bude jasnije.

• -1 2

Ja nisam navijac Levera, no ovo je bilo nesto sto se retko vidja. Kao da je golman imao magnet; verujem da bih i ja iz onih sansi zabio makar 2 komada.

10 minutes ago, Miljenko said:

Ja nisam navijac Levera, no ovo je bilo nesto sto se retko vidja. Kao da je golman imao magnet; verujem da bih i ja iz onih sansi zabio makar 2 komada.

I zbog toga su zaslužili da "se jebu materi" i da se nekom "zgade za ceo život"? Jebeš ga, mene tičer banovo kad sam napisao za repstaciju Švajcarske da je smrdljiva #samokažem :sleep:

e jesi seronja bandoglavi i pasivno agresivni. ne verujem prosto koliko ste svi to preuzeli kao normalan obrazac ponašanja, jebo vas vučić.

a šta je problem reći "ok, možda sam preterao, izvinite"? neće ti kruna s glave pasti.

1 hour ago, aram said:

e jesi seronja bandoglavi i pasivno agresivni. ne verujem prosto koliko ste svi to preuzeli kao normalan obrazac ponašanja, jebo vas vučić.

a šta je problem reći "ok, možda sam preterao, izvinite"? neće ti kruna s glave pasti.

Nebitno, makar ostao da pricam s tobom i jos sakom ljudi, meni OK. Nemam prroblem ako neko ne vlada logickim rasudjivanjem ili mu fali obrazovanje, ali kad zataji vaspitanje i pristojnost, precrtas i voila!

10 hours ago, aram said:

Ako čitaš šta pišem možeš redovno naći moja izvinjenja za psovanje ili preterivanje zbog pisanja u afektu. I to se nije desilo jednom, bez obzira na temu (bila sportska ili ne)...

Ne znam čime sam zaslužio ove uvrede od tebe, sa sve učitavanjem AV ? Zato što se nisam izvinio Lanči jer sam opsovao fudbalere Augsburga?! Kako da ne...

Ova tema i služi, u 90% slučajeva, da ljudi pogledaju rezultat na LS i onda napišu "Lažna Elita :lolol:" ili "Pati Vestfalio" . Čast izuzecima. Na prste jedne ruke možeš pročitati kvalitetan post (Strahan, Pasha,...)

Ponavljam- na temi o fudbalu komentarisao sam isključivo i samo fudbal u tih 100min koliko se igrao meč. Nijednog trenutka nisam uvredio, niti imao nameru da uvredim, grad Augsburg niti stanovnike istog. Na tu priču, o gradu, se nakačio Lanča i prokomentarisao moju reakciju angry smajlija, što je sasvim normalno posle onakvog rezultata. 

Uostalom imate IL pa čitajte koga hoćete.

Samo za istinske ljubitelje,

20220813-121939.jpg

Inace u regio vozu iz Nirnberga prema prestonici buljuk Bajernovih navijaca...juce sam imao zanimljiv susret u Hamburgu sa navijacima Braunsvjga koji su se vracali kucama iz Kila a pevaju protiv Hanze iz Rostoka...

• +1 1
  • Wub 1