May 10, 20251 yr Bio je red da se vrate. Toliko baksuznih zavrsnica u drugoj ligi, iz godine u godinu.
August 22, 2025Aug 22 Ajmo posle 4 meseca da "dignemo'' BuLi temu u život obzirom da večeras počinje tekmom Bajern-RBL. Luis Diaz u startnoj za domaćina, a novi trener RBL izvodi od prvog minuta Bakajoka (stigao u julu iz PSV i može biti sledeća veća prodaja) i mladjanog Diomandea (18godina) , krilo iz Leganjesa, koji se već upisao i u pripremnim i u kup utakmici.
August 23, 2025Aug 23 Elita™ kreće sa novim trenerom i brdom novih igrača, ali već vodi protiv Hoffea.
August 23, 2025Aug 23 Jako loše izdanje, bez ideje. Jasno je da Virca ne može niko da zameni, ali baš ovako bledo izdanje nisam očekivao pogotovu što je i Hoffe “presvukao” svoju prvu postavu. Veliko je pitanje koliko će brzo novi (uglavnom mladi igrači) naći zajednički jezik sa starosedeocima naviknutim na 3-4-2-1 .
August 23, 2025Aug 23 Od standardnih 11 iz prethodne sezone Hoff je imao Baumana i Kramarica.. nije ni Hoffenheim nesto posebno pokazao, Bauman ih sapsio dva puta pri rezultatu 1:1, nekako su mi previse "mekani" 😁, posebno na sredini terena. Imace i oni mnogo problema i ove sezone.. Uzroci ovakve igre Levera se znaju, na klupi je 😁😁 Grimaldo je ogrmno pojacanje, odlicno je odigrao danas.
August 23, 2025Aug 23 prošle sezone Sankt Pauli dao prvi gol na svom stadionu negde u decembru, a gledaj ih sad
August 23, 2025Aug 23 35 minutes ago, John Dies at the End said:Od standardnih 11 iz prethodne sezone Hoff je imao Baumana i Kramarica.. nije ni Hoffenheim nesto posebno pokazao, Bauman ih sapsio dva puta pri rezultatu 1:1, nekako su mi previse "mekani" 😁, posebno na sredini terena. Imace i oni mnogo problema i ove sezone.. Uzroci ovakve igre Levera se znaju, na klupi je 😁😁Grimaldo je ogrmno pojacanje, odlicno je odigrao danas.Grimaldu je ovo treća sezona, u prvoj je imao 10 golova i 13 asistencija, pakovao je par bitnih golova iz slobodnjaka. Prošle sezone je imao skromniji učinak, ali svakako je medju najboljim bekovima u celoj ligi. Mene brine ova pozajmica Bonifejsa u Milan, koja se pominje zadnjih dana, i to bez obaveze otkupa. Da je klasičan transfer u pitanju, pa da se nadaš nekim parama, ovako mi nije jasno kako jednog od dva standardn špica šalješ na pozajmicu?! Jedino ako medicinski deo kluba zna nešto što ne znamo mi pošto je Nigerijac prošle sezone imao ozbiljniju povredu zbog koje je decembar i januar bio off. Kamerunac Kofane ima tek 19 godina, stigao iz Albasetea, i totalna nepoznanica mi je. U odbranu ETH treba spomenuti da tri bitna igrača sredine terena Hofman, Palasios i Terie su i dalje povredjeni, a da ni novi štoper (vidjen kao zamena za Taha) Loic Bade nije mogao da igra kao ni Tilman koji je stigao iz PSV - i što je najgore ne naziru se datumi povratka...Hoffe je prošle sezone jedva izbegao ispadanje, današnja pobeda će im biti zlata vredna.
August 23, 2025Aug 23 Navodno je Bonifejs prosao lekarske testove u Milanu, ali su oni zahtevali I dodatne, gde kolena nije izdrzalo (dodatna) opterecenje I zatrazili su "pauzu" od 24h. Da Grimaldo je tu vec sezone, pogubio sam se malovise 😁😁 Bice ovo sezona gde ce svako svakog ( naravno osim Bayerna) moci da dobije. Heidenheim, Köln mozda i prvi favoriti za ispadanje, Hoffenheim je isto "tanak" , ten Hag maximum se zadrzava 3 meseca na mestu trenera Levera. 😁