Jump to content
IGNORED

Avganistan

Bojan

Recommended Posts

Posted

Osmanlije se vraćaju (kući), šta je sledeće? Da potomci Aleksandra Velikog uzdignu iz pepela Istočnu Makedoniju na sred centra Uch Sharifa?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
Go-USA.jpg.f176beee8ed0f7d1c71d47fe418122b0.jpg
Zanimljivo kako na ovom svetom mjestu nismo pošteđeni ovakvih fash kretena iako ih je u 3 dana lajkalo manje od 200 ljudi.

Jebo internet da ga jebo
  • +1 2
Posted
On 27.8.2021. at 20:34, Leia said:

Ali zato fancy Arapi bez problema odrade svadbu u pariskoj Operi, soundtrack Allahu ekber & balerine, za shaku evara lako se proguta poneki kulturni harakiri :ph34r:

dok nema nindzi, sve 5.

Posted
5 minutes ago, Čutura said:

dok nema nindzi, sve 5.

Otkad Srbin priznaje svadbu bez trubaca :fantom:

Posted
7 hours ago, Roger Sanchez said:

Zanimljivo kako na ovom svetom mjestu nismo pošteđeni ovakvih fash kretena iako ih je u 3 dana lajkalo manje od 200 ljudi.

Jebo internet da ga jebo

Nemam pojma ko je lik/institucija, vise sam kao meme podelio. But i get the point.

• +1 1
Posted

Vidi poznate face iz provoda...

... Shiit has hit the fan

Posted

Odoše Ameri konačno. Posle 20 godina njihov rat se u Avganistanu završio onako kako su ga i vodili. Poginulo im je 13 ljudi, a oni su ubili šestoro dece. Daleko im lepa kuća. 

Posted
11 minutes ago, theanswer said:

Odoše Ameri konačno. Posle 20 godina njihov rat se u Avganistanu završio onako kako su ga i vodili. Poginulo im je 13 ljudi, a oni su ubili šestoro dece. Daleko im lepa kuća. 

Posted

It ended with a tali-tweet

Posted (edited)

Odjavise se iz Avganistana sa jos jednim masakrom civila, kuda  oni prodju tu trava vise ne raste :rolleyes:

Edited by Micko8
Posted (edited)

Na slici je posljednji američki vojnik koji je ušao u C-17 -  general-major Chris Donahue, komandant 82. padobranske divizije.

To što je on posljednji za svaku je pohvalu i poštovanje.

Edited by apostata
Posted
42 minutes ago, apostata said:

Na slici je posljednji američki vojnik koji je ušao u C-17 -  general-major Chris Donahue, komandant 82. padobranske divizije.

To što je on posljednji za svaku je pohvalu i poštovanje.

Evo, jezhim se....

• +1 3
Posted

Biće filma, javlja mi se!

• Haha 1
  • Create New...