Filozof manijak Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Ko će se zajebati i uzeti ga, pitanje je sad...
Ratamahatta Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Istorijski trenutak, u rangu s onim kad je Maradona avionom pobegao iz Napulja.
napadaj Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Stvarno je pičkica ako napušta klub zbog para. Jebote ljudi su igrali Seriju B s Juventusom, a mogli da biraju gde će... 5
MiddleClass Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Kraj jedne ere Putuj igumane!
Meazza Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 LOL, koliko mi je drago! Ali on, znate, toliko voli taj klub! Smrc. 3 1
omiljeni Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Pa nemaju para da ga plate. Jebiga, kriza. Ali barem će Kompostela imati priliku da igra da igra na Camp Nou. I biće jak takmičarski naboj u La Ligi.
Meazza Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Pa kako sad nemaju para, zar on ne donosi klubu vise novca nego sto ga oni placaju? :( Kako ono bese mantra Mesi-fanatika?
Larsson885 Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Ovo je prepucavanje izmedju la lige i bartomeua. Da odustane od super lige i može sve, ovako pošto oni i dalje su pri tome da igraju super ligu sad ih la liga ucjenjujeSent from my SM-N9750 using Tapatalk
Meazza Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 To bi bilo jos lepse, samo cudilo bi me da La Liga uopste ima neku moc.
Deco Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 51 minutes ago, Meazza said: LOL, koliko mi je drago! Ali on, znate, toliko voli taj klub! Smrc. Jeste, valjda bi za sve najbolje bilo da ostane pa da ne igra ligu zato što Barselona ne može da ga registruje za to takmičenje. Nebitno je u principu da li će da igra za 50K ili 500K nedeljno, da bi ga uopšte registrovali moraju ili da se reše gomile igračkog krša koji je na astronomskim platama (što je naravno nemoguće) ili da Tebas popusti i olabavi taj seleri kep, druge nema. Ne bi ni mene iznenadilo da je ovo još jedan pokušaj da se izvrši pritisak, dok god ne potpiše negde drugde kontam da postoji mogućnost da stvari legnu na rudu.
Weenie Pooh Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Sad sve uložiti u mladog i perspektivnog Filipa Kutinja (29), dati mu desetku na dresu, duplirati platu, i zum - brazilska magija kakvu nisu gledali od Neimara na ovamo!
Recommended Posts