Weenie Pooh Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Izgubiš 2-0 od Tyneside Recreativo, a ovamo ti je kriv Flop što nije uspeo da dobije Tottenham Link to comment
Baldrick S. Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 29 minutes ago, Weenie Pooh said: Izgubiš 2-0 od Tyneside Recreativo, a ovamo ti je kriv Flop što nije uspeo da dobije Tottenham Nemoj da ga diras na godisnjicu kad smo jedva uspeli da udjemo u u LS. 1 Link to comment
radisa Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 5 minutes ago, Zlurad said: Nemoj da ga diras na godisnjicu kad smo jedva uspeli da udjemo u u LS. U stvari je na kraju razlika bila 4 boda i dva boda manje ovde možda ništa ne bi značila... 1 Link to comment
copkillah Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 9 hours ago, radisa said: U stvari je na kraju razlika bila 4 boda i dva boda manje ovde možda ništa ne bi značila... to i ja kažem, ali nema cenu koliko je to podiglo ekipu Link to comment
Azdaja Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 2 hours ago, John Coltrane said: Utego Arteta! Sa ovim klincima i sredinom koju ti drže Xhaka i El Neni bilo je pravo čudo što smo uopšte u priči za LS. Sledeće godine će biti još teže, povampiren Hag, Konte ako ostane iskukace još pojačanja, Newcastle uleće, biće show. Link to comment
dragance Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Ulaz u 4. ligu jebo te (League 2) i ovakva atmosfera 4 Link to comment
ducca Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 1 hour ago, Azdaja said: Sa ovim klincima i sredinom koju ti drže Xhaka i El Neni bilo je pravo čudo što smo uopšte u priči za LS. Sledeće godine će biti još teže, povampiren Hag, Konte ako ostane iskukace još pojačanja, Newcastle uleće, biće show. Konteova pojačanja ovog leta biće Romero i Kuluševski za koje Tott treba da iskešira 80 meleona. Uspe li da izvuče još jednog igrača od Levija da peva. Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Ne znam koliko su totenhemdžije zadovoljne Romerom, meni se čini kao popriličan promašaj Link to comment
ducca Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 41 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne znam koliko su totenhemdžije zadovoljne Romerom, meni se čini kao popriličan promašaj Eno Jamie Carragher ga sinoć proglasi najboljom kupovinom sezone Inače jutros je bila vest da Tott planira da otkupi i njega i Kuluša ovo leto, tako da definitivno su zadovoljni. U poredjenju sa Dierom, Sanchezom i Rodonom on im dodjeo kao Nesta lično nazad. Link to comment
Azdaja Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 2 hours ago, ducca said: Konteova pojačanja ovog leta biće Romero i Kuluševski za koje Tott treba da iskešira 80 meleona. Uspe li da izvuče još jednog igrača od Levija da peva. Biće para, da li od Kejna ili za Kejna i Kontea. Škrtac ne sme sad mnogo da se zajebava posle one prevare od spiritusa Link to comment
ducca Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Kejn ostaje 1/1. To više nije tema. Link to comment
copkillah Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 1 hour ago, ducca said: Eno Jamie Carragher ga sinoć proglasi najboljom kupovinom sezone Link to comment
Recommended Posts