Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

54 minutes ago, Profesionalac said:

Pričekaj sa tim šampanj pićem, izgleda da otplaćujete Vlaha juveu kupujući njegove škartove na veliko. :fur:

Strasno sta Juventus uspeva da izvede. Ne znam koje su pare sa Kolusevskog u pitanju, i ajd kao on je mlad, ali Betankur za 20 miliona je podvala veka.

• Replies 9.1k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

Pa nije ni Betancur mator. Ima 24. godine. 20m nije mnogo za relativno mladog igrača, sa pristojnom karijerom na toj poziciji. Partey-a je recimo Arsenal platio 50m a ima 27 godina.

Betankur je overrated.

Kuluševski u Totte. Imam utisak kao da su ga juče kupili, a već leti iz Juvea.

Grinwud optuzen za silovanje,audio- snimak je jeziv.

Lingard ostaje u UTD narednih 6 meseci. 

Ragnick ga pustio, ali mu klub nije dozvolio. Imamo ubedljivo najgori upper level management od svih većih klubova...

Zbog sranja sa Grinwudom je zadrzan,inace bi ga pustili.

Hteli su i danas da ga puste, bio je popodne sastanak, Rangnick je aminovao, i onda se klub naglo predomislio.

Kad smo već kod toga...

Kad je maskenbal...

jel neko obavestio Mojesa, Dildo braću i onog češkog wannabe Romana Abramoviča da prelazni rok samo što nije završio. 

A na SKY ide video Obamejanga na aerodromu u Barsi, potpuno sam, i par fanova/novinara. 

I prizivaju onaj fail Odevingea iz 2013. :laugh:

šta radi Šolak, jel zna da je dedlajn?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout