July 22, 2025Jul 22 Nadam se da sam sam pogodila pravu temu - jel ima neko iskustva sa osigiranjem stana tj vikendice u ovom slucaju od pozara?Zanima nas da osiguramo vikendicu u svetlu ovih pozara zadnjih dana. Edited July 22, 2025Jul 22 by Mel
July 22, 2025Jul 22 Mislim da moze pod odredjenim uslovima, posto je u pitanju nenastanjen objekat premije su vece i pokrice sigurno nije kao za standardne nekretnine, ali to verovatno varira od osiguranja do osiguranja...
July 22, 2025Jul 22 7 hours ago, Mel said:Nadam se da sam sam pogodila pravu temu - jel ima neko iskustva sa osigiranjem stana tj vikendice u ovom slucaju od pozara?Zanima nas da osiguramo vikendicu u svetlu ovih pozara zadnjih dana.ovo moje u selu je pod osiguranjem više od 10 godina. od provale, bez neke štete, ali je tom prilikom kuća u blizini izgorela.osigurano je kod "dunava". premija zavisi od visine sume i dvostruka je s obirom da je objekat povremeno nastanjen. ja, za standardne okolnosti (požar je uključen kao i pad letilice ali ne i zemljotres). suma na koju sam osigurao objekat nije menjana od početka i iznosi 1 milion RSD a za pokretne stvari ( alati, mašine, aparati nameštaj....) na 200 hiljada RSD je negde između 5 i 6 hiljada RSD godišnje. za stvri se dostavlja spisak sa sumom na koju se osigurava svaka stavka. kod prvog sklapanja ugovora došli su agenti da pogledaju objekat i stvari, posle je išlo telefonom, e-mailom.
July 22, 2025Jul 22 8 hours ago, Mel said:Nadam se da sam sam pogodila pravu temu - jel ima neko iskustva sa osigiranjem stana tj vikendice u ovom slucaju od pozara?Zanima nas da osiguramo vikendicu u svetlu ovih pozara zadnjih dana.moze da se osigura - javi se na pm za detalje u vezi sa vrstom objekta/materijalom gradnje, kvadraturom, lokacijom...