Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Osiguranje stana

Featured Replies

Nadam se da sam sam pogodila pravu temu - jel ima neko iskustva sa osigiranjem stana tj vikendice u ovom slucaju od pozara?

Zanima nas da osiguramo vikendicu u svetlu ovih pozara zadnjih dana.

Edited by Mel

• Replies 63
  • Views 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Odmah. Treba da izađe procenitelj štete na teren pre radova.

• stajebrebilo
    stajebrebilo

Ovde se radi o klasicnom slucaju podosiguranja objekta, jer gradj.vrednost objekta/suma osiguranja (SO) nije realno iskazana tj. potcenjena je. Pomnozi broj kvadrata stana sa min. 700 eur/kvm i sa 117

• https://www.generali.rs/fizicka_lica/imovina/osiguranje_kuce_i_stana.891.html  

Mislim da moze pod odredjenim uslovima, posto je u pitanju nenastanjen objekat premije su vece i pokrice sigurno nije kao za standardne nekretnine, ali to verovatno varira od osiguranja do osiguranja...

7 hours ago, Mel said:

Nadam se da sam sam pogodila pravu temu - jel ima neko iskustva sa osigiranjem stana tj vikendice u ovom slucaju od pozara?

ovo moje u selu je pod osiguranjem više od 10 godina. od provale, bez neke štete, ali je tom prilikom kuća u blizini izgorela.

osigurano je kod "dunava". premija zavisi od visine sume i dvostruka je s obirom da je objekat povremeno nastanjen. ja, za standardne okolnosti (požar je uključen kao i pad letilice ali ne i zemljotres).

suma na koju sam osigurao objekat nije menjana od početka i iznosi 1 milion RSD a za pokretne stvari ( alati, mašine, aparati nameštaj....) na 200 hiljada RSD je negde između 5 i 6 hiljada RSD godišnje. za stvri se dostavlja spisak sa sumom na koju se osigurava svaka stavka.

kod prvog sklapanja ugovora došli su agenti da pogledaju objekat i stvari, posle je išlo telefonom, e-mailom.

8 hours ago, Mel said:

moze da se osigura - javi se na pm za detalje u vezi sa vrstom objekta/materijalom gradnje, kvadraturom, lokacijom...