dragance Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 8 minutes ago, Dankan Ajdaho said: + pankeri. https://sportal.blic.rs/kosarka/evropska-kosarka/vujosevic-nadam-se-da-ce-vucic-biti-nas-gost-kada-budemo-slavili-15-titulu-u-nizu/2022042608042298904 2
*edited by mod Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Ne bih toliko daleko išao da kažem da na PPP niko nikad to nije sporio. Vrati dva glavna Topica unazad na početku sezone pa ćeš videti sve i svašta. Ljudi ovde nisu spremni da priznaju ni najednostavnije stvari kao što je ono što je JoeD lepo sveo na kratak post. Ja iskreno ne smatram da navijam za opozicioni klub (iako i dalje nisam načisto šta bi u svetu sporta to tačno bilo) I Partizan i Zvezda su i dalje u svakom pogledu državni klubovi. Jedina razlika je u tome što vrhovni psiho ima maniju da sve kontroliše i mikromenadžuje a igrom slučaja ima jake preferencije prema jednom od klubova. Jer ako igde nismo isti to je onda u njegovim očima. Tako da kao što tebe izuzetno zabavlja "opozicionarenje" tako je i meni beskrajno zabavno da čitam postove na temu "Mi zvezdaši kao poslednja brana protiv naprednjačkog zla i projekata." kojih u zadnje vreme ima sve više i više. Nego pošto se bliži majstorica, da se vratim toj temi kroz jedno nepopularno mišljenje. Dolazak na trening navijača je bio kontraproduktivan. Preleteo sam preko par slika i svi sem možda dvojice mi deluju više sasrano nego oduševljeno tim gestom. Ali videćemo već večeras da li sam u pravu. 4
April Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Prvo i prvo, nije SNS okupirao KKPartizan, nego je KKP okupirao SNS. Jaguari umesto Škode Konstrakta umesto Lukasa Brnaba umesto Palme I šta ćemo sad 1
Moća Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Vrlo je jednostavno naši ne viču Vučiću pederu zato što smo prvi a vi vičete zato što ste drugi. Da je obrnuto obrnuto bi i navijači radili i kraj priče. 2 2 1
Filozof manijak Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Ne bih rekao da je baš tako jednostavno, ili ti je selektivno pamćenje, 1
SNARC Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 1 minute ago, Moća said: Vrlo je jednostavno naši ne viču Vučiću pederu zato što smo prvi a vi vičete zato što ste drugi. Da je obrnuto obrnuto bi i navijači radili i kraj priče. Ne mogu da tvrdim za sve ovde..ali ja to radim na tekmama samo zbog crveno belog sala koji najzvalaviji medju Srbima nosi na fotki. 1
garmonbozia Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Stvarno se pecate kao somovi na ovu flejmčinu harpera koju moderatori tolerišu. Pustite ga da se igra sam u pesku. 2 1
Mil@n Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 10 hours ago, Milošica said: Zasto se stalno raspravljate i trujete nesto sto bi trebalo da bude praznik kosarke? Pa sam si rekao, trebalo bi. Ali nije. Cela serija je praznik džiberluka, jadnosti, sramote, idiotizma, imbecilnih saopštenja, huliganizma i primitivizma.
Milošica Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 (edited) 8 minutes ago, Mil@n said: Pa sam si rekao, trebalo bi. Ali nije. Cela serija je praznik džiberluka, jadnosti, sramote, idiotizma, imbecilnih saopštenja, huliganizma i primitivizma. S tim sto mi mozemo napraviti distancu od toga i ponasati se normalno. Kao sto se i vecina igraca ponasa normalno, a oni su najbitniji. Edited June 6, 2022 by Milošica 1
Mil@n Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Just now, Milošica said: S tim sto mi mozemo napraviti distancu od toga i ponasati se normalno. Kao sto se i vecina igraca ponasa normalno, a oni su najbitniji. Pa ne možemo. A kad krene game 5 videćeš zašto ne možemo, sve što vidiš je upravo to što sam naveo. Pre, u toku i posle utakmice. To je jednostavno realnost Srpskog sporta i zato me za isti zabole ravno qrac... Odprilike mi je bitno da mi uzmemo da ne bi uzeo Partizan i da se pogleda EL ponekad. Ako izgubimo, zaboraviću istog momenta kad promenim kanal. I zbog Čovića, i zbog par invalida u timu koje više jebeno ne mogu da smislim, i bez kojih ne mogu da zamislim tim. Sam si rekao "većina igrača", ne čak ni oni svi, i to je sramota. Ne možemo da se pravimo da te stvari ne postoje. 1
theanswer Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 7 minutes ago, Milošica said: S tim sto mi mozemo napraviti distancu od toga i ponasati se normalno. Kao sto se i vecina igraca ponasa normalno, a oni su najbitniji. Već se vidi smirivanje strasti posle ova tvoja dva posta. Možda da pokušaš sa Putinom i Zelenskim 3
goofs Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Ne možemo da se pravimo da te stvari ne postoje, ali mozemo da ne siljimo patke i da stvaramo neke narative kako su jedni bolji od drugih, bar mi ovde na forumu, ako smo svi koliko-toliko normalni ljudi. Trenutno ima tacno nula razlike izmedju Zvezde i Partizana, finansiraju se iz drzavne kase, klubom direkturuju svojevrsna govna i rado valjaju po blatu srpsku kosarku, uz pomoc najvernijih. A najverniji u oba tabora su teska bagra, na ivici (ili u grotlu) krimogenih struktura, no vecina navijaca je ipak normalna kosarkaska publika, opsovace majku i svom i tudjem kad ga iznervira, ali ce posle utakmice da ode kuci svojoj deci ili kome vec. Igraci su sasvim korektni na obe strane, i to je tako unazad godinama, uz par izolovanih incidenata koji nisu ostavili nikakve trajne posledice. 7
Filozof manijak Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 ima tačno jedna mala razlika koja čini distinkciju. 1
Recommended Posts