Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Posted
Just now, Barrister said:

Ja sam čini mi se i napisao da nemam ništa protiv da se igra bez publike.

A za ovo drugo znamo da stvari tako ne funkcionišu.

Takodje znamo da bi se ovo isto desilo i da je tim majmunima Panter pokazao slike sa mature umesto srednjeg prsta. Zato nemoj da nas sve zajebavas pricama o nekakvim srednjim prstovima i Savicevim napusavanjima sa tim likovima kao objasnjenje za ovu sramotu na kraju utakmice.

• +1 2
Posted
pa sme da ide [emoji3]

koliko puta se samo trener na tekmi drao
"zagradi sutera!!!"
[emoji3]

Pa ja sam to tvrdio od starta :lol:
Posted

Samo jedno pitanje, da li je na klupi Zvezde onaj degen sto je prilikom one cuvene polufinalne ABA serije nasrnuo na Vujosevica u tunelu?

Posted

ali, kakav perfidan naslov teksta na Mocartu,  "Lesor krenuo u obračun sa navijačima - sprečen veliki incident"

a u prvom pasusu piše da su navijači Zvezde počeli da gađaju flašama, čašama i drugim predmetima klupu Partizana, nakon čega počinje gungula, pa i reakcija Lesora

naravno, iz naslova teksta se da zaključiti da je incident izazvao Lesor, pokvarivši do tada idiličnu atmosferu mira, bratstva, jedinstva, harmonije i ljubavi

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
Just now, Ted said:

ali, kakav perfidan naslov teksta na Mocartu,  "Lesor krenuo u obračun sa navijačima - sprečen veliki incident"

a u prvom pasusu piše da su navijači Zvezde počeli da gađaju flašama, čašama i drugim predmetima klupu Partizana, nakon čega počinje gungula, pa i reakcija Lesora

naravno, iz naslova teksta se da zaključiti da je incident izazvao Lesor, pokvarivši do tada idiličnu atmosferu mira, bratstva, jedinstva, harmonije i ljubavi

Ko čita ta govna zaslužuje da se iznervira.

• +1 2
Posted
Just now, Nikodije said:

Ko čita ta govna zaslužuje da se iznervira.

nisam se iznervirao.

mogao bih eventualno da se zabrinem zbog toga što me ne nerviraju stvari koje bi trebalo.

Posted
1 minute ago, Ted said:

ali, kakav perfidan naslov teksta na Mocartu

to ti se naziva kontrola štete, ili demage control. slede gostovanja u jutarnjem programu, naslovne stranice i crva neće ni biti

hoćeš da vidiš ss poruke “novinara” n1 portala?

• +1 2
Posted
6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

to ti se naziva kontrola štete, ili demage control. slede gostovanja u jutarnjem programu, naslovne stranice i crva neće ni biti

hoćeš da vidiš ss poruke “novinara” n1 portala?

kakve poruke?

Posted

Šta su SS poruke?

Posted

screenshot

bolje da ne vidiš, mada bi ti bilo razumljivije ponašanje publike

Posted

"Nema posebna priprema, za svaku uutakmicu je ista pripreme. Bože pomozi i to je to", završio je Ivanović.

Crnogorski recept za pobjedu protiv JSD :fantom:

• Haha 8
Posted

Dakle Lesor je uradio sve kako treba, ušao u reket tek nakon što je lopta dirala obruč, a suci mu oduzeli loptu. Just for the record, pošto je ovde proglašen za idiota. A najtrofejniji trener Evrope ne poznaje košarkaška pravila. Čuj "igrač koji izvodi slobodno ne sme da ide na skok" :laugh:

Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

screenshot

bolje da ne vidiš, mada bi ti bilo razumljivije ponašanje publike

Jbg, sad si me baš zintrigirao :(

Posted
Dakle Lesor je uradio sve kako treba, ušao u reket tek nakon što je lopta dirala obruč, a suci mu oduzeli loptu. Just for the record, pošto je ovde proglašen za idiota. A najtrofejniji trener Evrope ne poznaje košarkaška pravila. Čuj "igrač koji izvodi slobodno ne sme da ide na skok" [emoji23]

Ovde je ovo proslo. Razlika je sto Adams nije toliko ocigledno gadjao kos, lopta mu se prosto vratila.
Nema niceg u pravilima sto direkt ovo zabranjuje, ali vrv postoji odredjeni konsenzus medju sudijama, trenerima igracima. Niko iz Partizana se nije nesto bunio.
Kad bi namerno frljacili tako loptu o obruc ili tablu odbrana ne bi imala sansu da dodje do skoka. Ni ovaj treci sto gradi sutera ne moze do lopte ako je ovaj baci prejako/prebrzo.

Lessort jes poprilicno neartikulisan i besan iz nekog razloga smile.png

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Posted
1 minute ago, MeanM@ said:

Ovde je ovo proslo. Razlika je sto Adams nije toliko ocigledno gadjao kos, lopta mu se prosto vratila.
Nema niceg u pravilima sto direkt ovo zabranjuje, ali vrv postoji odredjeni konsenzus medju sudijama, trenerima igracima. Niko iz Partizana se nije nesto bunio.
Kad bi namerno frljacili tako loptu o obruc ili tablu odbrana ne bi imala sansu da dodje do skoka. Ni ovaj treci sto gradi sutera ne moze do lopte ako je ovaj baci prejako/prebrzo.

Lessort jes poprilicno neartikulisan i besan iz nekog razloga smile.png

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Колико ја читам, табла се не рачуна. Дакле ако удари о таблу па му се врати, до је недозвољено. Мора да погоди обруч и да му се лопта врати.

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...