harper lee Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Just now, Barrister said: Ja sam čini mi se i napisao da nemam ništa protiv da se igra bez publike. A za ovo drugo znamo da stvari tako ne funkcionišu. Takodje znamo da bi se ovo isto desilo i da je tim majmunima Panter pokazao slike sa mature umesto srednjeg prsta. Zato nemoj da nas sve zajebavas pricama o nekakvim srednjim prstovima i Savicevim napusavanjima sa tim likovima kao objasnjenje za ovu sramotu na kraju utakmice. 2
ducca Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 pa sme da ide [emoji3] koliko puta se samo trener na tekmi drao "zagradi sutera!!!" [emoji3]Pa ja sam to tvrdio od starta
pantelia Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Samo jedno pitanje, da li je na klupi Zvezde onaj degen sto je prilikom one cuvene polufinalne ABA serije nasrnuo na Vujosevica u tunelu?
Ted Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 ali, kakav perfidan naslov teksta na Mocartu, "Lesor krenuo u obračun sa navijačima - sprečen veliki incident" a u prvom pasusu piše da su navijači Zvezde počeli da gađaju flašama, čašama i drugim predmetima klupu Partizana, nakon čega počinje gungula, pa i reakcija Lesora naravno, iz naslova teksta se da zaključiti da je incident izazvao Lesor, pokvarivši do tada idiličnu atmosferu mira, bratstva, jedinstva, harmonije i ljubavi 1 1
Nikodije Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Just now, Ted said: ali, kakav perfidan naslov teksta na Mocartu, "Lesor krenuo u obračun sa navijačima - sprečen veliki incident" a u prvom pasusu piše da su navijači Zvezde počeli da gađaju flašama, čašama i drugim predmetima klupu Partizana, nakon čega počinje gungula, pa i reakcija Lesora naravno, iz naslova teksta se da zaključiti da je incident izazvao Lesor, pokvarivši do tada idiličnu atmosferu mira, bratstva, jedinstva, harmonije i ljubavi Ko čita ta govna zaslužuje da se iznervira. 2
Ted Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Just now, Nikodije said: Ko čita ta govna zaslužuje da se iznervira. nisam se iznervirao. mogao bih eventualno da se zabrinem zbog toga što me ne nerviraju stvari koje bi trebalo.
kud u maglu Simoviću Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 1 minute ago, Ted said: ali, kakav perfidan naslov teksta na Mocartu to ti se naziva kontrola štete, ili demage control. slede gostovanja u jutarnjem programu, naslovne stranice i crva neće ni biti hoćeš da vidiš ss poruke “novinara” n1 portala? 2
Ted Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to ti se naziva kontrola štete, ili demage control. slede gostovanja u jutarnjem programu, naslovne stranice i crva neće ni biti hoćeš da vidiš ss poruke “novinara” n1 portala? kakve poruke?
kud u maglu Simoviću Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 screenshot bolje da ne vidiš, mada bi ti bilo razumljivije ponašanje publike
MiddleClass Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 "Nema posebna priprema, za svaku uutakmicu je ista pripreme. Bože pomozi i to je to", završio je Ivanović. Crnogorski recept za pobjedu protiv JSD 8
Mindaugas Žukauskas Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Dakle Lesor je uradio sve kako treba, ušao u reket tek nakon što je lopta dirala obruč, a suci mu oduzeli loptu. Just for the record, pošto je ovde proglašen za idiota. A najtrofejniji trener Evrope ne poznaje košarkaška pravila. Čuj "igrač koji izvodi slobodno ne sme da ide na skok"
Dankan Ajdaho Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: screenshot bolje da ne vidiš, mada bi ti bilo razumljivije ponašanje publike Jbg, sad si me baš zintrigirao :(
MeanM@ Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Dakle Lesor je uradio sve kako treba, ušao u reket tek nakon što je lopta dirala obruč, a suci mu oduzeli loptu. Just for the record, pošto je ovde proglašen za idiota. A najtrofejniji trener Evrope ne poznaje košarkaška pravila. Čuj "igrač koji izvodi slobodno ne sme da ide na skok" [emoji23]Ovde je ovo proslo. Razlika je sto Adams nije toliko ocigledno gadjao kos, lopta mu se prosto vratila.Nema niceg u pravilima sto direkt ovo zabranjuje, ali vrv postoji odredjeni konsenzus medju sudijama, trenerima igracima. Niko iz Partizana se nije nesto bunio.Kad bi namerno frljacili tako loptu o obruc ili tablu odbrana ne bi imala sansu da dodje do skoka. Ni ovaj treci sto gradi sutera ne moze do lopte ako je ovaj baci prejako/prebrzo.Lessort jes poprilicno neartikulisan i besan iz nekog razloga Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Hamlet Strašni Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 1 minute ago, MeanM@ said: Ovde je ovo proslo. Razlika je sto Adams nije toliko ocigledno gadjao kos, lopta mu se prosto vratila. Nema niceg u pravilima sto direkt ovo zabranjuje, ali vrv postoji odredjeni konsenzus medju sudijama, trenerima igracima. Niko iz Partizana se nije nesto bunio. Kad bi namerno frljacili tako loptu o obruc ili tablu odbrana ne bi imala sansu da dodje do skoka. Ni ovaj treci sto gradi sutera ne moze do lopte ako je ovaj baci prejako/prebrzo. Lessort jes poprilicno neartikulisan i besan iz nekog razloga Sent from my SM-G970F using Tapatalk Колико ја читам, табла се не рачуна. Дакле ако удари о таблу па му се врати, до је недозвољено. Мора да погоди обруч и да му се лопта врати. 2
Recommended Posts