Gutterball Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Nisam mogao da gledam. Sad preletim pbp, i vidim da se na oba topića intenzivno žali na suđenje? Uglavnom, 2:0, lepo...
Joe D Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 (edited) radije bih da ne moram. ali onaj potez na niskom postu je bio genijalstina. Edited May 29, 2022 by Joe D 1
Joe D Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 1 minute ago, Gutterball said: Nisam mogao da gledam. Sad preletim pbp, i vidim da se na oba topića intenzivno žali na suđenje? sokantno, zaista 1
salerokada Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 2 minutes ago, Gutterball said: preletim pbp, i vidim da se na oba topića intenzivno žali na suđenje? Baš čudno da se na PPPu neko žali na suđenje... 3
Gutterball Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 1 minute ago, red star forever said: Ali naše žalbe su osnovane.. 1
Nikodije Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Just now, red star forever said: Ali naše žalbe su osnovane.. Za 20+ godina aba lige Zvezda je pokradena samo u Podgorici par puta, 2018 u plej ofu flangrantno, i nikad i nigde više. Tako da je sve to oko sudija 1 bolesno sviranje kurcu. 2 1
harper lee Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Uvek me je zanimalo kakve su ovo frustrirane, jadne, odvratne njuske koje dolaze na ove utakmice zeljne da sve svoje zivotne promasaje i nedostatke resavaju na tribinama. Pola tima Zvezde je potrebno da igraci Partizana mogu da odu u jebenu svlacionicu posle utakmice a da usput ne zavrse krvavih glava i sa cvorugama. Kakva epska stoka, kakav ljudski otpad. 7
ducca Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Ako mislimo na isto, tad je Rodman promasio ceo kos Inace, nenad je objasnio pravila Sme igrac koji promasi da uhvati loptu, ali mora da udari u obruc prvo pre no naleti evo iz glave situacije koje se secam i tekme koju sam gledao Upravo ova situacija - Lesort je pogodio obruč i nije prestupio pre nego što se lopta odbila, po ovim pravilima trebao je da važi koš. Ali ono što ostali tvrde na temi, pa i Obradović na kzš, je da šuter ne sme uopšte da ide na skok bez obzira prestupio ili ne. Biće da su nba i fiba pravila po ovom pitanju u koliziji, zaista više ne mogu da se zakunem šta je dozvoljeno a šta ne. (Deo da lopta mora da pogodi bar obruč da bi se nastavilo sa igrom je nesporan)
Dankan Ajdaho Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 3 minutes ago, harper said: Uvek me je zanimalo kakve su ovo frustrirane, jadne, odvratne njuske koje dolaze na ove utakmice zeljne da sve svoje zivotne promasaje i nedostatke resavaju na tribinama. Pola tima Zvezde je potrebno da igraci Partizana mogu da odu u jebenu svlacionicu posle utakmice a da usput ne zavrse krvavih glava i sa cvorugama. Kakva epska stoka, kakav ljudski otpad. Šta je ovo ubačeno?
red star forever Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 2 minutes ago, Nikodije said: Za 20+ godina aba lige Zvezda je pokradena samo u Podgorici par puta, 2018 u plej ofu flangrantno, i nikad i nigde više. Tako da je sve to oko sudija 1 bolesno sviranje kurcu. Nema serije da nas nisu pokrali. Ali smo uspijevali da se izdignemo iznad tog mulja i sportski pobijedimo 2 1 3
hrkljush boys_2 Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 2 minutes ago, harper said: Uvek me je zanimalo kakve su ovo frustrirane, jadne, odvratne njuske koje dolaze na ove utakmice zeljne da sve svoje zivotne promasaje i nedostatke resavaju na tribinama. Pola tima Zvezde je potrebno da igraci Partizana mogu da odu u jebenu svlacionicu posle utakmice a da usput ne zavrse krvavih glava i sa cvorugama. Kakva epska stoka, kakav ljudski otpad. Svaka čast Radonji i igračima na reakciji, bolesno je ovo, pisao sam i uoči utakmice koliko mi ide na kurac taj seljakluk i to gađanje igračća i ubacivanje raznih predmeta. Tu mora murija da reaguje u smislu momentalno da upadne među stoku koja to radi. 2
harper lee Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Just now, Dankan Ajdaho said: Šta je ovo ubačeno? Plisani meda. Sto pitas?
Nikodije Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Just now, red star forever said: Nema serije da nas nisu pokrali. Ali smo uspijevali da se izdignemo iznad tog mulja i sportski pobijedimo Lol Čuj Čović se izdigao iznad mulja 2
Recommended Posts