Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

5 minutes ago, BWA said:

Džiber, budala...ajmo još.

A nije ni počelo.

Veli, imao sam izuzetan razgovor sa Panterom.. pare nismo ni pominjali :laugh:

pa onda kaza da nema ugovor sa Partizanom, radi na rec :laugh:  a Partizan objavio da je potpisao na 3 godine.

inace covek koji psuje majku igracima i sudijama kao dobar dan

• +1 1
  • Haha 2

U periodu oko 95. da mi je rekao da skočim u bunar, bez razmišljanja bih to učinio, nakon 2004-05. mi je postao mnjeh, prilično antipatičan, bar zbog tog pranja ruku i svaljivanja na igrače koje je sam izabrao. Apsolutno ga ne gledam kroz patkometrijske naočare, kad je on bio trener Partizana tad se to i nije toliko gledalo na taj način, plus realno Zvezda nije bila konkurentna a za sve naše klubove se navijalo, i za Bosnu i za Cibonu i za Jugoplastiku i za Partizan da osvoje Evropu. Ovo sad, vidjećemo kako će ispasti čitav taj projekat, kako će se ko ponašati. Poštujem titule, kao što poštujem svačije titule, ali ima i Boža Maljković neke titule pa ga nešto ne mirišem.

• +1 3

Ako ćemo kao kriterijum uzimati psovanje igrača i sudija, onda se velika većina evropskih trenera starije generacije može svrstati u budale.

Treneri Partizana, ako nisu davitelji ili džiberi, onda su masnokosi papreni žabari.

1 hour ago, fandorin said:

A zašto je neprijatno? Ako je Željko Obradović najuspešniji i vrv najbolji evropski trener, a jeste, nema nikakve potrebe za dodatnom idealizacijom. Nikad, ni tokom igračke ni tokom trenerske karijere, nije ni ostavio utisak osobe koja se karakterno, manirima ili ponašanjem izdigao iznad okoline u kojoj se sada nalazi. Ili prostije, uvek je bio džiber. Recimo, da izvučemo adekvatnu paralelu, njegov pokojni kum to nije bio. 

Meni je neprijatno jer mislim da je Obradovic istinska velicina koja treba da bude iznad nekih stvari. To da li je on dziber ili nije ne znam i necu u to da ulazim, ume i Novak Djokovic da ispadne dziber dosta cesto pa to ni na koji nacin ne umanjuje njegovu sportsku velicinu. Kao sto ne bi umanjivalo ni Obradovicevu. Jedna je stvar biti dziber, nesto sasvim drugo biti plakat iza kojeg se skriva onaj najgori deo Srbije. Covic, Terzic, Vucelic, sve je to ekipa sa dna kace od koje se nista bolje ne moze ni ocekivati. Zeljko Obradovic predstavlja nesto sasvim drugo u svetu sporta. Isto sam mislio i za Maljkovica ali Maljkovica je vreme pregazilo i nije mu ni preostalo nista drugo nego da na takav nacin naplati svoj portfolio. Obradovic je mogao da bira da ne ulazi u kolo sa tim olosem.

1 hour ago, Banjo said:

Pa samo pogledaj poslednji intervju.. covek mrtav hladan izjavi da je do njega dosla vest da Milano nece produziti Pantera i da je tako zavrsio u Partizanu. Kao odmah sam okrenuo Datomea i Datome potvrdi da je to istina i da Milano ne zeli da produzi Pantera. Neverovatne price.

Vala baš. Sad kao treba da poverujemo da neki tamo Obradović ima broj telefona svog bivšeg igrača. I uz to kao ima neke insajderske informacije i šatro prati šta se dešava sa najboljim igračima u Evropi. How yes no.

Neverovatne priče.

• +1 1
5 minutes ago, *edited by mod said:

Vala baš. Sad kao treba da poverujemo da neki tamo Obradović ima broj telefona svog bivšeg igrača. I uz to kao ima neke insajderske informacije i šatro prati šta se dešava sa najboljim igračima u Evropi. How yes no.

Neverovatne priče.

Ne znam sta je Datome rekao Obradovicu ali Panter je imao ponudu od Milana. Osim ako Mesina ne laze a ne vidim zasto bi. Mesina je izjavio da je hteo Pantera ali se on odlucio za (citiram) "ludu ponudu Partizana". Ta se izjava lako moze naci na netu.

• +1 1
14 minutes ago, harper said:

Ne znam sta je Datome rekao Obradovicu ali Panter je imao ponudu od Milana. Osim ako Mesina ne laze a ne vidim zasto bi. Mesina je izjavio da je hteo Pantera ali se on odlucio za (citiram) "ludu ponudu Partizana". Ta se izjava lako moze naci na netu.

Ne vidim zašto bi Obradović lagao a i Panter je sam dao izjavu po tom pitanju. Ko zna šta se dešavalo između sezona. Možda su hteli da mu smanje ugovor pa su se zaigrali sa pregovorima, možda mu je dokurčio Mesina ili neko iz uprave pa se zainatio, možda je hteo da igra sa ortakom kog su već katovali iz tima, možda mu je Obradović prodao priču o timu koju za sezonu ili dve uzima EL a možda je rešio da se za iste ili nešto manje pare dosta manje cima. Možda je dobio x miliona iz PIO fonda.

Sve su to nagađanja i realno mi ne možemo da znamo šta je tu bilo ali u ovoj situaciji nekako mi je logičnije da verujem Obradoviću kada kaže da je zvao Datomea i dobio informaciju nego da se čudim kao da je to izjavila moja tetka iz Bosne.

• +1 2

Ma dali su mu ponudu koja ga je uvredila, a mislio je da ce ostati tamo. Onda su se ukljucili jos neki timovi iz el i partizan, partizan je dao najvecu ponudu i zato je potpisao. 

• +1 2
5 minutes ago, *edited by mod said:

možda mu je Obradović prodao priču o timu koju za sezonu ili dve uzima EL

Ovo. I ja mislim da mu je Zeki prodao pricu da uzimaju El dogodine.. Kaze da o parama nisu ni pricali.. Nesto su morali pricati :kecman:

35 minutes ago, *edited by mod said:

Ne vidim zašto bi Obradović lagao a i Panter je sam dao izjavu po tom pitanju. Ko zna šta se dešavalo između sezona. Možda su hteli da mu smanje ugovor pa su se zaigrali sa pregovorima, možda mu je dokurčio Mesina ili neko iz uprave pa se zainatio, možda je hteo da igra sa ortakom kog su već katovali iz tima, možda mu je Obradović prodao priču o timu koju za sezonu ili dve uzima EL a možda je rešio da se za iste ili nešto manje pare dosta manje cima. Možda je dobio x miliona iz PIO fonda.

Sve su to nagađanja i realno mi ne možemo da znamo šta je tu bilo ali u ovoj situaciji nekako mi je logičnije da verujem Obradoviću kada kaže da je zvao Datomea i dobio informaciju nego da se čudim kao da je to izjavila moja tetka iz Bosne.

Sva ova gomila reči može da se skrati.

Stipendija.

• +1 1
27 minutes ago, *edited by mod said:

Ne vidim zašto bi Obradović lagao

A sta cenis, laze li kada prica o "sasvim normalnom budzetu koji je na priblizno istom nivou" kao prosle sezone, kada se jedva skrpilo za Perkinsa iz Pjast Gljivica, dok se sada dovode Panter, Ledej i druzina?

Mogao je i bez tog nepromisljenog vredjanja inteligencije, inace korektan nastup kod Boskovica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...