Nikodije Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 (edited) nisam fan voldena, pa mi ova nova apokalipsa izazvana njegovim odlaskom ne pada pretesko. odlazak noka bi vec bila ozbiljnija apokalipsa, nadam se da ce ostati. Edited July 14, 2021 by Nikodije
Heaviside Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Odličan je Noko, a Voldena gotivim mada nije nezamenjiv pogotovo ako se na njegovu platu doda obeštećenje koje smo dobili. Svejedno nisam optimista da će imati tim sličnog kvaliteta kao Robija. Nije Branko odvojio od usta da bi Partizan bio drugi. 1
Nikodije Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 mi imamo uigran sistem™, dosta je igraca vec tu, sada samo dopunjujemo. robija pravi od nule, nema nikakvu osnovu, nikakve domace igrace osim ako bas ne dovede kalinica, petruseva ili nesto slicno, valjda nece.
Heaviside Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Nije baš da samo dopunjavamo. Dovešćemo jedno šestoricu novih igrača, svi će naravno biti u 12, dakle pola tima. Ako ode Noko, četvorica od prvih pet će biti novi plus Mitrović i drugi plej. Partizan menja jos više i ne kažem da smo bez šansi prve godine nego da se ne nadam da ćemo individualno biti na njihovom nivou.
Nikodije Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 (edited) ne racunam babu, ivanovica, jovica ako se vrati kao neke nove igrace, pa ni lazarevica, to sve radonja poznaje ko svoj dzep, samo ovih 2-3 stranca koji dodju ce realno biti novi. Edited July 14, 2021 by Nikodije
Heaviside Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Jebem li ga, Radonja kaže da menjamo previše ali da nema izbora. Svejedno, definitvno smo u prednosti u tom domenu u odnosu na Brankovu četu.
Djolle Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Jebem li ga, Radonja kaže da menjamo previše ali da nema izbora. Svejedno, definitvno smo u prednosti u tom domenu u odnosu na Brankovu četu.Nešto sam propustio, ali umesto da vičete Vučiću pederu, vi mu još I tepate Branko... Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
assignment Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Verovatno nema ništa od toga ali navodno pokušavamo da vratimo Lorenca koji je raskinuo sa Fenerom... Teško jer nismo jedini...
assignment Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Ajd zajebite više apokalipsu, ne želim da budem trendsetter
Recommended Posts