Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Joe D said:

jel ovo sekov rezervni profil?

Sigurno ne, ja sam autentican :D

I neznam kakve on ima veze sa tim da se ne secam da sam  gledao Lazarevica i sta on ima da ponudi...

Posted

zalicilo mi ovih poslednjih par postova na njegov stil

Posted
1 hour ago, Nikodije said:

pa nisi gledao, zato i vices "apokalipsa". jedva cekam robiju koji menja boje u fazonu "danas crveno, sutra zeleno, prekosutra, je li, zuto" i pita se zasto nordeus™nije dao jos koji milion. e to je scenario.

Da smo zadrzali Noka i recimo Loyda, ili bolje receno kostur ekipe, imali bi donekle prednost uigranosti, ali nama je od boljih igraca ostao Dobric i Volden (za sada).

Normalno, it's not over until it's over i desava se da siromasni pobede bogatije, ali se ipak desava jakooo retko... Pare ipak igraju u 95% slucaja, vidi nase rezultate u EL poslednjih godina...

Posted

Lojda nismo mogli da zadrzimo, Noka smo morali, ali jbg.

Posted
2 minutes ago, Borca said:

Raspored-EL-slika.jpg

Izgleda da smo ubedili Armani da 2 puta gostujemo... 

Posted

pa jebooooooooote

poslednje kolo u minhenu :dry::mad::frust:

tad cemo odmarati igrace za plej of i igracemo u drugom sastavu 

Posted

Nije u Minhenu to je zadnja utakmica u Martu, poslednje kolo je 7. Aprila u Beogradu protiv Efesa.

Posted
5 minutes ago, Borca said:

Nije u Minhenu to je zadnja utakmica u Martu, poslednje kolo je 7. Aprila u Beogradu protiv Efesa.

same same...sto bi rekli na srpskom: kusti irac

Posted
1 minute ago, BWA said:

Volden u Bajernu.

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je klub sporazumno raskinuo ugovor sa američkim internacionalcem Korijem Voldenom.

Kori Volden je imao dvogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda,a u drugi evroligaški klub odlazi uz propisano obeštećenje.

KK Crvena zvezda ovom prilikom se zahvaljuje Koriju na svemu što je uradio noseći crveno-beli dres tokom izuzetno teške takmičarske sezone 2020-2021, u kojoj je bio važan deo i imao velike zasluge za tri osvojena trofeja (odigrao 59 zvaničnih utakmica u Evroligi i ABA ligi).

Klub ovom prilikom želi Koriju koji je tokom prošle sezone postao deo crveno-bele porodice, puno zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijere jer je to svojim ponašanjem i ljudskim kvalitetima i zaslužio.

Posted

Kako odlazi uz obeštećenje ako je ugovor sporazumno raskinut?

Posted

Sporazumeli su se da sam plati obestecenje kao prosle godine kad je odlazio iz partizana

Posted

Ima taj neki Miki Maus kup.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

Eto, ode i Volden :isuse:

Ali nije to apokalipsa u pitanju vec totalni raspad sistema....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...