assignment Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 1 hour ago, Joe D said: jel ovo sekov rezervni profil? Sigurno ne, ja sam autentican I neznam kakve on ima veze sa tim da se ne secam da sam gledao Lazarevica i sta on ima da ponudi...
Joe D Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 zalicilo mi ovih poslednjih par postova na njegov stil
assignment Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 1 hour ago, Nikodije said: pa nisi gledao, zato i vices "apokalipsa". jedva cekam robiju koji menja boje u fazonu "danas crveno, sutra zeleno, prekosutra, je li, zuto" i pita se zasto nordeus™nije dao jos koji milion. e to je scenario. Da smo zadrzali Noka i recimo Loyda, ili bolje receno kostur ekipe, imali bi donekle prednost uigranosti, ali nama je od boljih igraca ostao Dobric i Volden (za sada). Normalno, it's not over until it's over i desava se da siromasni pobede bogatije, ali se ipak desava jakooo retko... Pare ipak igraju u 95% slucaja, vidi nase rezultate u EL poslednjih godina...
MiddleClass Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Lojda nismo mogli da zadrzimo, Noka smo morali, ali jbg.
samo_opusteno Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 2 minutes ago, Borca said: Izgleda da smo ubedili Armani da 2 puta gostujemo...
Ros Posted July 14, 2021 Author Posted July 14, 2021 pa jebooooooooote poslednje kolo u minhenu tad cemo odmarati igrace za plej of i igracemo u drugom sastavu
Borca Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Nije u Minhenu to je zadnja utakmica u Martu, poslednje kolo je 7. Aprila u Beogradu protiv Efesa.
Ros Posted July 14, 2021 Author Posted July 14, 2021 5 minutes ago, Borca said: Nije u Minhenu to je zadnja utakmica u Martu, poslednje kolo je 7. Aprila u Beogradu protiv Efesa. same same...sto bi rekli na srpskom: kusti irac
Borca Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 1 minute ago, BWA said: Volden u Bajernu. KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je klub sporazumno raskinuo ugovor sa američkim internacionalcem Korijem Voldenom. Kori Volden je imao dvogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda,a u drugi evroligaški klub odlazi uz propisano obeštećenje. KK Crvena zvezda ovom prilikom se zahvaljuje Koriju na svemu što je uradio noseći crveno-beli dres tokom izuzetno teške takmičarske sezone 2020-2021, u kojoj je bio važan deo i imao velike zasluge za tri osvojena trofeja (odigrao 59 zvaničnih utakmica u Evroligi i ABA ligi). Klub ovom prilikom želi Koriju koji je tokom prošle sezone postao deo crveno-bele porodice, puno zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijere jer je to svojim ponašanjem i ljudskim kvalitetima i zaslužio.
BWA Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Kako odlazi uz obeštećenje ako je ugovor sporazumno raskinut?
ZokiAsov Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Sporazumeli su se da sam plati obestecenje kao prosle godine kad je odlazio iz partizana
Moća Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Ima taj neki Miki Maus kup.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
assignment Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Eto, ode i Volden Ali nije to apokalipsa u pitanju vec totalni raspad sistema....
Recommended Posts